14 éves lány vagyok.156,5 cm. Mennyi kg-nak kell (ene) lennem?
Köszönöm a válaszokat:)
Saját magam szerint a zonban még mindig kövérnek érzem magam:/
46 kilóval esélytelen, hogy kövér legyél. A hús puha és "lötyög" ha nyomkodják. Ez biológia. Mindegy mennyit koplalsz az a kevés hús ami van még rajtad akkor se lesz feszes. Edzeni kéne, nem fogyni (az izom amolyan vázként megtartja a húst).
Az egyszerűség kedvéért:
Akkor vagy kövér, ha látsz párnákat magadon (a hústól külön álló rétegeket, ami séta / kocogás közben a hústól / izomtól függetlenül "lötyög"). Nem hiszem hogy a te testömegeddel ilyen lehetséges lenne.
A hájréteg kézzel való kitapogatása nem számít. Amíg élsz, ezt mindig meg fogod tudni csinálni (hiszen zsír nélkül nem tudsz élni).
Ha rám hallgatsz egyél egy kicsit TÖBBET mint eddig és menj el futni, csinálj felüléseket, fekvőtámaszt minden nap. Ha kicsit komolyabban gondolod, akkor egy fitness / kondi terem is szóba jöhet.
1kg zsír lemegy, 2-3kg izom felmegy, leszel ~47kg és se kövérnek, se soványnak nem fogsz kinézni (hanem egészségesnek).
Félreértések elkerülése érdekében: a hús és az izom ugyanaz. A háj és az izom az nem ugyanaz.
A lényeg: tükörben jól nézz ki, a súlyod teljesen lényegtelen! Legyenek szép kerek formáid, a sovány mindenhol lapos testalkat is csúnya! Inkább súlyzózz, mint koplalj!!! Magadnak teszel szivességet! Nem kell edzőterembe járni simán elegek az otthoni gyakorlatok. Lányként eleve nem tudod "izomagyúra" gyúrni magad, ellenben segít szép kerek formákat kialakítani és zabálni fognak a srácok! De a koplalást felejtsd el! Annál rosszabbat nem is tehet a fogyni vágyó ember a testével!
#15-ös vagyok.
Nem bioszvizsgán vagyunk. "Hús" alatt azt értettem ami benned van, nem izom, nem háj és nem csont/porc. Ha kevés az izom akkor igenis csak lógni fog a "hús" rajtad, tehát nem a háj okozza a plöttyedtséget, hanem az izom hiánya. Nem tudom mit nem lehet ezen érteni.
Hát igazából,ha nagyon nem akarsz husos forma lenni akkor ilyen 50kg..vagy 55kg..
nemtudom mennyi kg,vagy de biztos nem véletlen ,hogy annyi vagy. szerintem maradj ilyen amilyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!