Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 825 kalória sok egy napra?

825 kalória sok egy napra?

Figyelt kérdés
2015. okt. 3. 19:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A szervezetnek szüksége van napi min 1000(!!!!!) kalóriara, hogy megfelelően működjön!!
2015. okt. 3. 23:42
 12/22 anonim válasza:

Mire mész 825 kalóriával?!

Semmire. Ez nagyon kevés. Fogyni nem így kell. Így csak tönkre teszed magad.

2015. okt. 4. 00:17
 13/22 anonim ***** válasza:
88%

Ettol van sokkal jobb:

reggeli: kiteszel egy melytanyerba egy szal ropit.

ebed: megeszed a kitett ropit

vacsora: a delben meghagyott ropi morzsai

viszont a masnap koplalos nap, a harmadnap lebojt kura folyadek nelkul. Negyednap fel kell keszulj hogy vegetarianus leszel. Otodnap csak hust ehetnel de vega vagy mint tudjuk. Hatodnap megeheted a tegnapi hus mellett a koritest, de csak Szogeden. Igy el is tellik a het mert vasarnap nem eszunk.

Kellemes fogyokurat.

2015. okt. 4. 05:38
 14/22 anonim ***** válasza:
Én vacsorára ettem 1350et
2015. okt. 4. 16:13
 15/22 Leifur ***** válasza:

825 kalória kb néhány liternyi zöldséglével, egy almával és egy mély levegővel egyenlő.

Ilyet max 2 napig csinálj böjtként, pláne, ha nem vagy hozzászokva. Különben rohamléptekben fogod visszahízni, mikor abbahagyod ezt az életmódot!

2015. okt. 6. 09:05
 16/22 anonim ***** válasza:
Én vacsorára 2800-at ettem. Csak vacsorára.
2015. okt. 6. 15:19
 17/22 anonim válasza:
Ha lenne egy kis eszed tudnád hogy a koplalással leadott súly mindig visszajön. Ahogy azt is, hogy ha 1100 kalóriánál kevesebbet juttatsz a szervezetedbe, az raktározni kezd.... Vagyis nem fogsz fogyni. Javaslom járj pszihológushoz ha ilyenek jutnak az eszedbe...
2015. okt. 9. 09:09
 18/22 anonim ***** válasza:
#17: Ezek látványosan nem igazak, a huzamosabban koplalók mindig lefogynak (max. fényevő guruk nem). Muszáj, a test nem tud energiát szerezni étel nélkül, a semmiből nem lesz energia, akármennyire is akar raktározni, nem tud, s a test energiaigényét is csak korlátozottan tudja csökkenteni kisebb testhőmérséklettel s ezzel-azzal. S van, aki koplalás után nem hízik vissza, csak nem ez a tipikus s persze nem is egészséges ezt csinálni.
2015. okt. 9. 13:09
 19/22 anonim ***** válasza:

S nincs mágikus szám, hogy 1000 kcal meg 1200 kcal.

Nekem 1300 is koplalás, a páromnak jóval több is az lenne. Van, akinek 1000 sem az, bár ez már igen ritka.

S ha aktívabbak lennénk, még sokkalta több kellene ahhoz, hogy ne essünk össze.

Nyilván emberfüggő, kinek mennyi a minimális energiaérték, amit ha nem visz be, gondjai lesznek.

2015. okt. 9. 13:12
 20/22 anonim válasza:
Látványosan nem igazak? Igen koplalás alatt lefogysz. De ha abbahagyod visszajön. És de vannak bűvös számok. 3 fő étkezés, 1100 kalória alatt nem juttatunk be kevesebbet. Valóban vannak befolyásoló tényezők, pl aktivitás, de közlöm hogy ez csak azt befolyásolja mennyi kalória elhagyás után fogsz összeesni. Mondom ezt neked 12 év komoly sport háttérrel....
2015. okt. 9. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!