Ettől elhízhatok? ://
Reggeli: 2 db császár zsemle,másfél tojás olívaolajban
Ebéd: ebéd előtt 1 alma,2dl mentás citromkrémleves,2 szelet fetás csirkemell 300g rizibizi
Aztán bűnöztem..:fél v negyed zacskó győri Mini zab falatok,1csomag m&m-s szerű bogyó,2db kokuszgolyo..Ez nagyon rossz volt? Híztam ma?:( Nem eszem sokszor csokit ha eszek is akkor is 1 kockát csak.
És kit érdekel, ha híztál, vagy nem? Szerintem nem! Jól esett? Jól esett. Akkor meg mi a gond??
Úgy is lemozgod, feltéve, ha szoktál mozogni!
én legalább kétszer ennyit eszek egy nap és nem hízok...
az is számít, hogy mennyit mozogsz
Nem tudhatom, mennyi a kalóriaigényed, én a duplájától sem híznék mozgás nélkül sem, egyrészt mert ilyen a szervezetem, másrészt mert ha sokat eszem, másnap automatikusan kevesebbet kívánok... Nem is logikus számomra, hogy ha nem számol az ember, akkor hipphopp elhízik, mert a teste nem képes jelezni, hogy mennyi elég...
Egyetlen napon ne görcsölj, én se szoktam. Elég nehéz az élet anélkül is, hogy feleslegesen problémákat generáljak magamnak. Ha majd hízom, észreveszem és visszafordítom, most addig minek parázzak? :D Megpróbálok normálisan enni, annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!