Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » A vékony emberek miért nem...

A vékony emberek miért nem reggeliznek?

Figyelt kérdés

2015. aug. 31. 13:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mert nem éhesek.

Én is vékony vagyok, és sokszor időm sincs, meg egyszerűen reggel nem szoktam éhes lenni.:)

De szerintem nem minden vékony ember hagyja ki a reggelit, köze sincs ahhoz, hogy valaki vékony-e vagy sem.

2015. aug. 31. 13:34
 2/12 anonim ***** válasza:

Mi a fene köze van a kettőnek egymáshoz.

Én vékony vagyok, de ha legkésőbb 9-ig ne reggelizek, akkor elájulok az éhségtől.

2015. aug. 31. 13:44
 3/12 anonim ***** válasza:

Ez butaság!

Ezt miből szűrted le úgy őszintén?

Vékony vagyok és reggelizem, mert 1. egészséges 2. mert reggeli nélkül nem tudom elindítani a napomat!

2015. aug. 31. 13:53
 4/12 anonim ***** válasza:

Én elég vékony vagyok. Tudod mit reggeliztem ma? Leírom.

- 1 nagy bögre tejszínhabos kakaó

- 4 nagy teavajjal és baracklekvárral megkent kalács

- 2 db almás pite..

Nemsokára megyek ebédelni.

160/ 49 kiló vagyok..

2015. aug. 31. 14:03
 5/12 anonim válasza:

Én vékony vagyok, és nem mindig reggelizem. Ha itthon töltöm az egész napot, akkor van úgy, hogy délig nem eszem semmit, nem is kívánom, de ha valahova megyek, érdekes módon legkésőbb 9 órakor mindig korog a gyomrom az éhségtől, tehát ha valahova megyek, mindig reggelizem, de otthon nem szoktam.

Bár szerintem sincs a vékonyságnak köze ahhoz, hogy reggelizik-e, vagy sem.

2015. aug. 31. 14:20
 6/12 anonim ***** válasza:
Ahogy már írták, nem lehet általánosítani. Nyilván van, aki vékony és nem éhes reggel, úgyhogy nem reggelizik. Ahogy kövérekkel is előfordul ez.
2015. aug. 31. 18:26
 7/12 A kérdező kommentje:

A párom sosem reggelizik, nagy ritka ha már 9 fél 10 fele beharap valamit, de viszont ő korán ebédel szóval már 11 fél 12 fele mindig eszik.

Ha naponta 3-szor eszik az már rekord.

180 cm és 70 kiló színtiszta izom, helyenként pedig csontos.

Én azt vettem észre magamon hogy ha reggelizek akkor csúszott az egész napom.

500-600 kalóriával simán többet eszek meg .

Én 159 kg és 65 kg vagyok, szeretnék fogyni amennyit csak lehet.

2015. aug. 31. 18:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Vékony vagyok, 164 cm és 51 kg és mindennap reggelizek szinte. Ma mondjuk pont nem, mert beteg vagyok és semmi étvágyam, de többi nap legkésőbb 9ig tuti megreggelizek. Általában egy tál műzlit vagy 2 tojást vagy ha mást nem is egy krémtúrót mindenképp eszek különben felborulok ebédig.
2015. aug. 31. 19:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Általánosítani nem lehet. Aki nem reggelizik, annak nincs ideje, nem szeret, nem tud, későn kel. Én nem tudok enni reggel, az első étkezés 10-11 körül van, nem szédülök, jó a vércukrom, de nem tudtam magam rászoktatni a reggelire, rosszul vagyok ha eszem.
2015. aug. 31. 22:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem attól fogsz lefogyni, hogy nem reggelizel.
2015. szept. 1. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!