Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mi történik ha egy nap 5000+...

Mi történik ha egy nap 5000+ kalóriát fogyasztunk?

Figyelt kérdés
A delikvens mozog napi szinten, olyan 300-400-at el is éget és termesztésen egészségesen táplálkozik (olyan 2500 kal-t visz be naponta). A kérdés tehát az volna, picit pontosítva, hogy mi történik a 2500 fölötti mennyiséggel ? Biztosan lerakodik valamennyi, de a kérdés az igazából az volna, hogy mennyi? (Természetesen nem egy exactul kikalkulált számot várok, mindösszesen csak egy megközelítést).

#nagy mennyiség #túltáplálkozás
2015. júl. 26. 18:19
 1/2 anonim ***** válasza:

0 és az extra mennyiség között rakódik le valamennyi, szerintem mindkét értéket képes megközelíteni valaki. Kell lennie valami korlátnak, aminél gyorsabban a test nem tud emészteni, tárolni, ilyesmik, de hogy ezt ki hol éri el...? A gyorsan hízni képes emberek mutatják, hogy elég sok pluszt is fel lehet szedni véges időn belül, 5000 kcal pedig nem olyan rengeteg.

A nulla lehetősége érdekes kérdés, én inkább egy kicsike nem nulla értékben tudok hinni, de bizonyára van, akinek igazán jól működik a felesleg esetén pazarló üzemmódja.

Azonkívül van az a helyzet, hogy a delikvens másnap nem lesz éhes s kiátlagolódnak a napok. Nem olyan könnyű sokkal többet enni, mint amit a testünk igényel, legalábbis sokunknak nem az.

Úgyhogy a tippem az, hogy a kb. semmi és a heti bő 2 kiló hízás között elég sokminden elképzelhető.

2015. júl. 26. 18:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Embere válogatja, én pl. nagyon durván gyorsan tudok hízni, ha sokat eszem, de napi egy kilót természetesen én sem tudok hízni. Szóval hiába eszik valaki egy nap 10000 kalóriát, nem fog közel egy kilót hízni tőle, az elfogyasztott táplálék jó része emésztetlenül kiürül.
2015. júl. 26. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!