Van köztetek olyan aki ma kezdte a diétát, mit fogtok ma enni és mennyit?
Figyelt kérdés
Illetve hány évesek vagyok hány kiló és hány cm?2015. jún. 15. 07:08
1/3 anonim válasza:
Szia,ha gondolod elkezdem veled ma :).18 éves vagyok 75 kg és 165 cm magas vagyok.Egyszer már sikerült leadnom 20-25 kg-ot kb 1 éve nyáron.Azóta nem is híztam vissza,de maradt még egy kis feleslegem amit idén nyáron szeretnék leadni.
2/3 anonim válasza:
szia én még diétázom 18 L
160 cm,55 kg vagyok de nem konkrétan súlyban akarok fogyni,hanem alkatra
ma reggel egy orosz tojást ettem egy teljes kiőrlésű kiflivel fel,most cseresznyét majszolok :D,nemsokára megyek kondizni ott majd egy adag proteint jöhet,ebédre csirke mell fel darabolva zöldséggel (cézár saláta),5-6 korul ugyan az mint délben,este meg főt tojás ha éhes leszek,de ilyen melegben nincs nagy étvágyam
3/3 A kérdező kommentje:
Én 160 cm magas és 66,2 kiló vagyok.
Egyenlőre nekem a cél 60 kiló aztán ha az megvan akkor jöhet a többi jó lenne 55-56 kg-ra lefogyni.
Igyekszem cukor és liszt mentesen étkezni amennyire csak lehet.
Ti a tornával hogy álltok?
2015. jún. 15. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!