Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Fizikai munkából, ülő munka,...

Fizikai munkából, ülő munka, mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Lassan pár hónapja, hogy a fizikai munkából, ahol egész nap rohangáltam ide oda, belecsöppentem egy nonstop ülő munkába. Meg is lett az eredménye, felszaladt 2-3 kiló. Megkezdtem ellene a küzdelmet, hétvégente futok, kardiózok, tornázok, hétköznap pedig könnyedebb gyakorlatokat végzek ( ez éppen egy interneten összeállított edzésterv, vagy felgyaloglok a 10.re a nap végén a lift helyett stb.. ) E mellett, habár nem számoltam az eddigi bevitt kalóriáimat, de úgy gondolom csökkent, mert az étrendemen változtattam. A reggeli az egyetlen szokásos dolog ami megmaradt szénhidrát dúsan, onnantól kezdve főként, zöldségek, fehér húsok, zsír szegény tejtermékek, műzlik ( nem ez a cukros fajta ), napközben gyümölcsök ( este szigorúan nem! ). Igazából az étrend részen, már nem értem mi az amit át tudnék alakítani, talán a reggelit tudnám még lecserélni egészségesebb dologra, de a reggeli órákban örülök ha lemegy valami a torkomon. Igyekszem több zsír égető mozgást végezni majd a mindennapok folyamán, de van valakinek valami hasznos tanácsa? Ez a plusz 2-3 kiló, amióta feljött meg sem mozdul lefele.
2015. jún. 6. 19:12
 1/2 anonim ***** válasza:

2-3 kg?

ÓÓÓÓ bárcsak rajtam lenne ilyen kevés zsírfelesleg.

Pár hónap alatt azért nem is olyan vészes.

Nekem sikerül ennyit felszednem bő 1 hét alatt.

Valószínűleg ebből 1 kg a megkötött víz, amit nem izzadsz ki, az ülőmunkában + lassan emésztendő étel.

Ha kevesebbet eszel mint mozgással tuti nem fogsz elhízni.

Egyébként hány cm és hány kg vagy?

2015. jún. 6. 22:01
 2/2 A kérdező kommentje:
160 cm és 56 kiló...nem vészes, de engem az a 3 kiló is zavar :)
2015. jún. 8. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!