Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Van köztetek olyan aki úgy...

Van köztetek olyan aki úgy fogyott le hogy mellette nem sportolt soha életében?

Figyelt kérdés

2015. máj. 15. 09:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10#

Igen, minél idősebb valaki, annál inkább ügyelni kell rá tudatosan, hogy sportoljunk.

Én nem vagyok öreg, de mi még nem a gép előtt ültünk gyerekként, kamaszként a téren lógtunk és kosaraztunk, görkoriztunk, bringáztunk.

Sajnos én egyre több kövér gyerkeet látok, akik egész nap meg se mozdulnak, és ebben sokszor cinkostársaik a szüleikl, akik szintén utálnak mozogni, és megértően írják nekik a felmentéseket tesiórára. Csak hát ennek is meg lesz a böjtje később.

Mozogni elkezdeni sosem késő, szerintem mindenkinek szüksége is van rá, főleg, hogy felnőttként kevésbé vagyunk aktívak, mint gyerekként. Én az irodai ülőmunka mellett úgy igénylem a fizikai aktivitást, mint a vizet egy forró nyári napon.

2015. máj. 15. 13:53
 12/16 anonim ***** válasza:

#11: Csak helyeselni tudok. Én sem bírom, ha mondjuk napokig nem mozgok, mászkálós típus vagyok alapból, elég durva helyzetek kellenek, hogy elfeledkezzek erről az igényről.

De egy érettségi találkozón a gyerekként nálam nagyságrendekkel sportosabb osztálytársőm, akkor 28 éves, kijelentette, hogy neki bőven elég mozgás az, hogy délben átmegy a szemközti pékségbe. Ennek már 10 éve, de máig elképeszt.

2015. máj. 15. 14:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen, le lehet fogyni sport nélkül is, hiszen az csak segíti a kalóriamínuszt, amit már a jó diétával is összehoztál, de mi értelme egy vékony, összeesett semminek lenni? Mi a szép abban, hogy pl. 175 centihez valaki 54 kiló, de semmi tartása nincsen? Hát semmi.
2015. máj. 15. 14:39
 14/16 anonim ***** válasza:

#13: Van, aki direkt izomból akar fogyni, vagy mindegy, csak valamiből. Én sem értem.

Szerencsés esetben pedig nem néz ki rosszul az ember még sport nélküli gyors fogyás után sem. Valószínűleg kissé izomtalan lesz, de az nem mindenkit zavar, ahogy azt az előbb írtam.

De a lefogyás után is lehet edzeni, jobb, mint soha :) Valami mozgást pedig minden normális ember végez, akár fogy, akár nem.

2015. máj. 15. 16:04
 15/16 anonim ***** válasza:
15 kilót szakítás után. Semmit nem csináltam. Az ideg pörgette le. Most megint idegroncs vagyok 5 kiló mínusz megint 😄
2015. máj. 15. 23:31
 16/16 anonim válasza:
Szia. Kàposzta leves kúra csodákra képes!
2015. jún. 5. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!