Egészben sült malacban hány kcal van?
Figyelt kérdés
Például 100 g-ban mennyi kcal van? Sajnos sehol sem találtam, csak annyit, hogy 1 adagban mennyi van. De egy adag meg nem tudom, hány g/dkg.
Köszönöm!
2015. ápr. 5. 09:31
1/2 anonim válasza:
Húsnak mindegy a kalóriatartalma, természetes táplálék. "fogyókúrás".
Egyébként attól függ mennyi fehérje és mennyi zsír van benne, hogy mennyire sütöd meg, mennyi zsír csöpög ki belőle azt csak kizárólag te tudod, de van egy olyan gyanúm, hogy még te sem.
Ha leírod az ételed makrotápanyag tartalmát grammra pontosan akkor bármelyik válaszoló beszorozza neked a fehérjét 4 kcal/grammal, a zsírt 9kcal/grammal a felszívódó szénhidrátokat 4kcal/grammal.
De varázslók nem vagyunk, hogy adatok nélkül jósoljunk :))
2/2 anonim válasza:
10 dkg sült sertéshús 157 kcal (kaloriabazis.hu), szerintem ezt veheted alapul. Mondjuk nem tudom mennyi benne a szalonnás rész, ha sok, akkor több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!