Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek jól csinálom ha...

Szerintetek jól csinálom ha kibírom?

Figyelt kérdés

Már ma lesz 1 hete hogy nem fogok vacsorázni.

Napközben 3-4 alkalommal eszek.

Délután 4-5 óra között eszem utoljára és minden nap 9 óra körül fekszem le.

1500-1600 kalóriákat szoktam enni.

Ha vacsoráznék akkor ez persze több lenne.

158 cm vagyok és 65 kiló.

Eddig ez az egyetlen módszer amit úgy érzem hogy tartani tudok.

És sokkal jobban érzem magam hogy nincs leterhelve a gyomrom éjszakára.

Tudom hogy sok az 1600 kalória, igyekszem majd csökkenteni és változatosan több kevesebb kalóriát enni hogy ne szokja meg a testem.

Mostanában rengeteg a kerti munka, szóval mozgás az megvan.

Hajlamos vagyok túl enni magam, ezért igyekszem hogy legalább nappal egyek és le tudjam mozogni lefekvés előtt.

Lassan 3 hónapja kipróbáltam minden diétát, sajnos ami nehezen lement 3-4 kiló visszajött pár nap alatt pár nap folyamatos evés mellett.

Ha már ezt be tudnám tartani akkor nagy előre lépés lenne nem?

2015. márc. 23. 09:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem előrelépés, hogy jól érzed magad este, hogy 'nincs leterhelve a gyomrod'.

Más szempontból semmi különös nincs azzal amit írtál. Mások is 3-4 étkezést követnek, nem írtad miket eszel, ezzel eddig lehet fogyni is, hízni is (igen, 1600 kcal-lal is lehet hízni ha beteg valaki, szintet tartani és fogyni is attól függ miket eszünk, milyen állapotban van a testünk).

Szerintem arról írhatnál, miket szoktál enni, az hogy mikor esik jól, vacsorára eszel vagy ebédre az részletkérdés, napi 1-4 étkezés teljesen normálisnak tekinthető. Bár ha nem vacsorázol és így van 3-4 étkezésed, akkor elég sűrűn eszel, ennek azért ismertek hátrányai (de mondjuk mindenről lehet hallani már jót és rosszat)

2015. márc. 23. 09:38
 2/5 A kérdező kommentje:

Hajnali fél 5-től este 9 -ig vagyok fenn.

ez 16 és fél óra.

Ez idő alatt szükségem van a 4 étkezésre.

És hogy mit eszek?

Mindent!

Egészségtelen ételektől kezdve a zöldség, hús tejtermékig mindent.

2015. márc. 23. 09:51
 3/5 anonim ***** válasza:
47%

Akkor nem lehet megjósolni, erre hogyan reagál a szervezeted.

Valakinek a teste egy ideig bírja ha mindenfélét eszik, rengeteg emberé meg nem és elkezdenek különböző panaszok kialakulni - vagy nem alakul ki érezhető panasz, hanem egyszer csak egy rákot diagnosztizálnak.

2015. márc. 23. 09:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért jött vissza a korábbi diétáknál 3-4 kiló, mert diétát tartottál, és nem életmódot változtattál. Itt már nagyon sokszor megírták, hogy a kúra után visszajönnek a nehezen leadott kilók, a szervezet ugyanis alkalmazkodik, és takarékos üzemmódra vált. A kúra befejeztével megint régi módon akarnak élni, és a jobb hasznosítás miatt több jön vissza, mint a leadott súly. Próbálj kúra nélkül étkezni, semmi fehér pékáru, fornetti sem, kóla sem, cukros üdítő sem. Gyümölcs zöldség, csirke hús. Át lehet állni ilyen fajta étrendre, és akkor nem külön fogyókúrát kell tartani. Nézz meg korábbi kérdéseket, nagyon jó ötleteket adtak már hozzáértők.
2015. márc. 23. 10:45
 5/5 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Nem, amit ki kell bírni, az már eleve nem jó. Jó az, amit életed végéig tudsz tartani. Ha nem egészen 3 hónap alatt több fogyókúrát is végigpróbáltál, az azt jelenti, hogy egyikben sem voltál kitartó. Így sosem fogsz lefogyni.
2015. márc. 23. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!