Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Meddig bírtad eddig leghosszab...

Meddig bírtad eddig leghosszabb ideig hogy nem fogyasztottál cukrot?

Figyelt kérdés

2015. márc. 4. 06:18
 1/9 anonim ***** válasza:
-szöszi,nyugodtan ehetsz te cukrot,ha megkívánod ,akár egy evőkanállal is egyszerre,nem lesz tőle semmi bajod,és hízni sem fogsz tőle
2015. márc. 4. 06:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Manapság szinte minden bolti kajában van cukor. (Talán a húsárukban nincs, de kevesen esznek kizárólag húst.)
2015. márc. 4. 07:16
 3/9 anonim ***** válasza:
csak mondom hogy a feldolgozott húsban is van. nem mellesleg meg egyén függő hogy ki hogy reagál a cukorra. én speciel megennék egy kanál cukrot arra a napra biztos hogy fél deka hízással, de minimum a anyagcserém belassulásával számolhatok. a kérdésre visszatérve pedig rajtad áll hogy mi a célod...
2015. márc. 4. 07:40
 4/9 A kérdező kommentje:

De ha valaki fogyaszt cukrot azon nyomban megáll a fogyás!

Ezt olvastam.

De ahhoz hogy lefogy nem szabad enned cukrosat .

De meddig lehet bírni?

2015. márc. 4. 09:02
 5/9 anonim ***** válasza:

"De ha valaki fogyaszt cukrot azon nyomban megáll a fogyás! "

-ezt el ne hidd ,mert nem áll meg

2015. márc. 4. 09:04
 6/9 A kérdező kommentje:

De akkor minek írnának ilyesmit?

Vagy lehet azért mert a cukrosnak eleve kevés adagban sok a kalória, és mivel éhes maradsz tőle ezért még eszel mást is mellé és bőven túllépted a napi kalóriakeretedet?

2015. márc. 4. 09:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy csomó hülyeséget irkálnak, olvastam olyat is, hogy valaki szerint a felszívódott zsír az erekben marad.:D
2015. márc. 4. 11:25
 8/9 anonim válasza:
A szöszis kommentelőnek üzenem, hogy nem biztos hogy divatból szeretne a kérdező cukormentesen étkezni... Előbb inkább tájékozódj és utána írj választ. Nekem pl magas az inzulinom de még nem vagyok cukros, viszont hogy ne legyek az speciális diétát kell tartanom.A lényeg hogy naponta 6x kell étkeznem napi 180 g szénhidrátot ehetek hogy az inzulin ne ugráljon össze vissza. Cukor helyettesítőket használok ha főzök pl stevia, xilit, a nyírfacukor is jó. Nemrég kezdtem el a diétát, meglepően jól bírom. A steviánál azt mondták hogy 10 emberből 1 kiérzi a mellékízét, szerencsére én nem tartozom közéjük. :) Valamint teljes kiőrlésű kenyeret ehetek, és teljes kiőrlésű liszttel főzhetek stb. De ez csak az én példám. Ha komolyan gondolod a cukormentes étkezést akkor a fent megemlített cukor helyettesítőket ajánlom.
2015. márc. 7. 15:15
 9/9 anonim válasza:

Én 3 hónapig nem ettem cukrot, sőt semmi szénhidrátot sem. Ez nem azt jelenti, hogy nem jutott a szervezetembe, mert szinte minden élelmiszer tartalmaz belőle valamennyit.

Ha fogyási céllal csinálja valaki, elég, ha csak a legkevesebbre csökkenti a szénhidrát bevitelt, és mellette több fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt eszik. ( látod a gyümölcsökben is van cukor, de a vitamintartalmuk miatt ne hagyd ki őket )

2015. márc. 11. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!