Szerintetek beleestem az anorexiába?
Kb.1 éve kezdődött az egész, 169 centihez 65 kg voltam, nem éreztem jól magam a bőrömben és fogyókúrázni kezdtem (egészségesebb kaják, kalóriaszámlálás, futás, bicaj).
Mára 42 kg lettem. Nem látom magam kövérnek, sőt, elkeserítőnek, így a testképzavar nem illik rám! Viszont félek az evéstől (holott majd meg gebedek érte, de nem tudom magamnak megengedni, ez amolyan önkínzás), és ezzel nem tudok leállni, folyamatosan azon jár az agyam,hogyan tudnám elkerülni az étkezéseket, ha mégsem lehet, hogyan tudom megúszni a lehető legkevesebb kalóriával. Koplalok, de nem vészesen (1000kcal körül), ezt viszont igyekszem a lehető legegészségesebb kajákból bevinni. Pl. szinte pánikrohamot kapok, ha olajban kisütött étellel kínálnak. Amennyit tehetem, folyamatosan mozgásban vagyok. Fáj a hátam, a derekam, a csontjaim, de rettegek, hogy egy dekát is vissza hízzak, pedig nem érzem jól magam a bőrömben! Szóval van, ami illik rám, van ami nem, de úgy érzem, hogy valami biztosan van, mert már nem egészséges a viszonyulásom az ételhez (ellenségnek tekintem).
"Fáj a hátam, a derekam, a csontjaim"
Már betegre koplaltad magad,ráment az egészséged,mit akarsz még?Hogy anyádék eltemessenek?????????
Köszönöm a válaszokat.
Járok pszichiáterhez és pszichológushoz is más okból kifolyólag (poszttraumás stresszzavar), de az evészavaromat nem kezelik. Talán nekem kéne nyitnom, és elmondanom, hogy már egy ideje valami nincs rendben...:(
Megtaláltam a klónomat :(
Nem lehet hogy ez egy fóbia vagy valami? Csak mert teljesen ugyanez van velem is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!