Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Érezted már azt hogy a súlyfel...

Érezted már azt hogy a súlyfelesleged miatt elveszted a nőiességedet ez múló állapot?

Figyelt kérdés

Ha lefogysz vajon megoldódik minden?

Feloldódnak gátlásaid?

Magabiztosabb leszel?

Elkezdesz adni magadra,divatos elegáns ruhákba öltözni?

Vagy az anyasággal ez már elillan örökre?

2014. dec. 16. 16:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyílván magabiztosabb leszel.
2014. dec. 16. 16:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Én eleve kövér vagyok, és nem anyuka. Fogytam már sokat. Semmi nem változott tőle. Sőt, csak a bőröm lett rondább.
2014. dec. 16. 16:54
 3/7 anonim ***** válasza:
En lassan, több ev alatt fogytam kb 20 kgt. De ugyanugy nem tudom nönek erezni magam. Sose ereztem. Ami eleg ciki, hogy 24 evesen nem latom sajat magam nönek... De hat ez van...:S
2014. dec. 16. 17:10
 4/7 A kérdező kommentje:

Harmadik válaszoló!

Te hány kiló vagy, és hány cm?

2014. dec. 16. 17:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Lefogsz,kapod a bókokat,,jólesik..de lélekbe is elégedett kell ogy legyél..mrt különben szrt se ér z egész,,
2014. dec. 16. 17:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Bocs a hibàkért..
2014. dec. 16. 17:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Én izmosabban inkább férfiasnak érzem magam. Kövérebben pedig egy ocsmány disznónak. Vékonyan pedig gyerekesnek, mert eltűnnek a melleim, kicsi lesz a seggem. Nőnek mástól érzem magam!
2014. dec. 16. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!