Megfürödtem, megmértem magam, és híztam fél kilót? :S
Figyelt kérdés
Lehetséges hogy csak a vizet szívta magába a bőröm?2014. okt. 2. 21:43
2/11 anonim válasza:
Hát persze, ez már betegesen hangzik. sose méredszkedünk fürdés után, meg este se, legjobb reggel ébredés után és mindig ugyan akkor ugyanis napközben rengeteget változik a súlyod. eszel iszol, sz-rsz, h.gyozol, izzadsz stb.
3/11 anonim válasza:
nekem durvább volt mert egyszer nagyon gyoran fürdötem aztán rajtam maradt a gatya is úgy mentem fürödni és hát meleg volt a víz nem bírtam visszatartani, aztán bement egy kis kaka meg kis pisi is, és egyből barnává változott a víz :S nagyon rossz volt de sietnem kellett a tárgyalásra úgyhogy nem engedhettem le a vizet abba kellett megfürödnöm, de vgül siekres lett a tárgyalás. lényeg a lényeg én nem is híztam nem is fogytam mert kiegyenlítette egymást gondolom a két hatás-ellenhatás
4/11 A kérdező kommentje:
47 kiló vagyok és nem nagyon akarok már hízni, így is kövér disznó vagyok a nevetésem közben is röfögök gondolom a sok zsír már a hangszálamra is ráment
2014. okt. 2. 22:07
5/11 anonim válasza:
A.G.Y.I.L.A.G. B.E.T.E.G. V.A.G.Y. T.É.NY.L.E.G.
M.E.N.J. O.R.V.O.S.H.O.Z.
L.A.S.S.A.N. I.R.T.A.M. H.O.GY. L.A.S.S.A.N. O.L.V.A.S.D. É.S. M.E.G.É.R.T.S.D.
6/11 anonim válasza:
Remélem ez fake vagy 150cm magas vagy.
7/11 anonim válasza:
#3, tegnap 21:56
Te egy kib*szott zseni vagy :'D Meghaltam a röhögéstől...
Köszönöm. KÖSZÖNÖM!
9/11 anonim válasza:
Kamu..:) De azért jót mosolyogtam..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!