Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez az étrend így helyén van?

Ez az étrend így helyén van?

Figyelt kérdés

Megszeretném mutatni az egyik napi étrendem.

Reggeli:2 tojásból rántotta

Zöldségsaláta

2 szelet abonett

Tizórai:Mindig valami gyümölcs.(Zöldség-gyümölcs boltunk van így ezt remekül megtudom oldani)

Ebéd:400g csirkemell(pulykamell,csirkecomb is megfelel ha nincs csirkemell?)

Zöldségsaláta

Uzsonna:4-5 db paradicsom

Vacsora:150 g zsírszegény túró és 3 főtt tojás fehérjéje.

Elkezdtem emellett "az első 5 kilométerem c futás edzéstervet".Nem tudom ismeritek e.És jővő héttől súlyzós edzést is végzek.Abszólút nem éhezek,a kalóriákat számolom.(A kalóriabázis szerint 1800 kalóriát vihetek be,eddig sose mentem túl rajta)

19/F 178cm/92kg

Vélemény?

2014. aug. 23. 16:28
 1/3 A kérdező kommentje:
Ebédre 300g csirkemell,csak elírtam :D
2014. aug. 23. 16:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Plusz szedek mellé scitec multi pro multivitamint is.
2014. aug. 23. 16:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem számoltam utána, de megközelíted Te az 1800-at így? Elég kevésnek tűnik. De ha Neked jó így s nem mész túl alacsonyra, akkor igazán nem szólhatok bele.

Szerintem egész jó lenne (most beleköthetnék apróságokba, de nem akarok, alapvetően szimpatikus az irány, bár újra mondom, nem számoltam utána, plusz szakértő sem vagyok), de túlságosan kerülöd a zsírt. Valamennyire azért szükség van :)

Már-már hihetetlen, hogy ennyi Neked elég, a Te számaiddal, neked aztán van kalóriadeficited rendesen. Sok sikert!

2014. aug. 23. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!