Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 2 teáskanál fehér cukorban...

2 teáskanál fehér cukorban hány kcal van?

Figyelt kérdés
2014. aug. 16. 10:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az en irasom nem zavaros...max nem irok ekezettel mert nincs ra turelmem...az origo egy olyan oldal ahol talalgatnak...ergo ...adj hivatalos oldalt.tovabba ne ugy keress ra hogy a cukor mint mereg, mert valoszinuleg talalsz 100 meg 100 oldalt errol.hanem inkabb keress ugy ra mint cukorbetegseg kialakulasa...habar ez is nagyon bonyolult dolog.De szerintem a cukor mint mereg, nem a kristalycukorrol beszelnek, hanem a szenhidratrol...de jancsibacsi a juhok mellol igy nem ertene meg...es nezz korul az ismeroseidnel...40ev felettieket inkabb...az alatt ha valaki cukorbeteg akkor orokolte vagy valami a szervezeteben nem mukodik...pl nem tul a maja inzulint termelni...szoval nezz korul es aki cukorbeteg, kerdezz ra hogy naponta mennyi mozog?Az en csaladomba egy valaki cukorbeteg, az anyam, es annyi a mozgasa hogy elsetal az uzletig es vissza:)
2014. aug. 17. 20:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Es kicsit gondolkodj...Mi az hogy hypo?Oke tudjuk hogy ha lenyeled nem valoszinu hogy meg az eletbe enni fogsz...de gondolkodj...ha a mosoport osszekevered a muzlivel es megeszed, az is egy mereg...es meg sok mas is...De folosleges vitatkozni, a cukor akkor sem artalmas csak ha vagonoslag fogyasztod...raadasul cukornak szamitanak a fruktoz, glukoz, szacharoz(ez a kristalycukor) stb.ami azthiszem a sovany huson kivul majdnem mindenbe jelen vannak.En nem akarlak meggyozni az igazsagomrol, szerintem mindenki sajat maga dontse el hogy mi az igaz, mit tapasztalt az eletbe es alapozzon tanulmanyaira...(vagy az origo.hu oldalra)Amit nem artana figyelembe venni, hogy kik szerkesztik:) Gondolom nem tudosok, kutatok es tapasztalt orvosok, kemikus meg biologusok.
2014. aug. 17. 20:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Erdélyt meg hagyjuk, mert innen csak más vitába bonyolódunk, amit nem szeretnék.
2014. aug. 17. 20:41
 14/18 anonim ***** válasza:

Erkéllyel nincs gondom, csak feltűnt, hogy onnan írsz.Írásképed még mindíg zavaros (nem az ékezethiány miatt). Olvasd át a másodikként belinkelt cikket.

Gondolatmeneted én nem tudom követni, mivel logikát,ésszerűséget nem látok benne. Én nem állítottam,hogy a cukor méreg.Te viszont a következő dolgokat kapcsoltad össze:cukor -kokain-méreg-vény,gyógyszertár-mosószer müzlivel-Jani bácsi a juhokkal.Szerintem a kiselőadásod még te magad sem érted.

Csak hogy cáfoljalak: van egy gyermekkori barátom.Élsportoló volt,remek asztaliteniszező.Sose volt elhízva,viszont állandóan csokit zabált, 16 éves korára cukorbeteg lett(nem volt a családjában korábban).

A szénhidrátokat nem kell megmagyaráznod, ismerem őket! Hiteles oldalért kérlek használd a Google-t,mivel nem tudom megfejteni, hogy számodra mi a megfelelő!

Végül egy költői kérdés: ha a cukorfogyasztás olyannyira rendben van, mint ahogy te állítod,akkor te miért nem élsz vele...?

2014. aug. 18. 10:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Bocsánat, Erdéllyel! A predektív szótár...
2014. aug. 18. 10:32
 16/18 anonim ***** válasza:

Összehasonlitásképp irtam azokat...továbbá azthiszem, hogy a 16éves ismerősödnek 1-es típusú diabétesze volt...amelyet abszolút inzulinhiány okozott.A saját immunrendszere idegenként ismerte fel a saját sejtei egy részét, és autoimmun gyulladás következtében elpusztultak a hasnyálmirigy inzulint termelő sejtjei. Nem a cukor volt a lúdas.Még akkor sem, ha az mostanra már tiltva van szegénynek.

Hogy én miért nem fogyasztok cukrot(szacharózt)? Nem ez az egyetlen amit nem fogyasztok...fehér lisztet, növényi, állati zsirt, meg húst sem.Üditőket, teákat, kávét, sőt gyógyszert sem, csak injekció formában ha korházba kerülnék, de 15éve nem voltam akkora beteg...Az egyik oka, hogy egyszerűen az életem részévé vált a bió és vegetáriánus étkezés, 2006 óta tanulok környezetvédelmet és biotechnológiát, elég sok mindent láttam, és tanultam, tapasztalni is tapasztaltam sok mindent magamon.Gyerekként intenziven sportoltam, élsportoló voltam, az országos bajnokságra készülődtem, amikor a sült hústól ételmérgezést kaptam, igy onnan kezdve megváltozott az életem.Felnőttként meg felfedeztük a nőgyógyászommal hogy pcos-m van...Nincs megtiltva semmi nekem, az én választásom, az én életem.És úgy gondolom, hogy ezzel nem csak én vagyok igy...Mindenkinek van sját élete, saját teste, hogy mit kezd vele, az rajta múlik.

2014. aug. 18. 14:35
 17/18 A kérdező kommentje:
Annyira szeretem hogy kb. csak 1 választ kapok a kérdésemre,a többi pedig csak kioktatás!!:-)
2014. aug. 19. 12:50
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért ?Hányszor szeretnéd hogy leirjam, hogy 62 kalória a 2 kanál cukor?:))
2014. aug. 19. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!