Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 2 teáskanál fehér cukorban...

2 teáskanál fehér cukorban hány kcal van?

Figyelt kérdés
2014. aug. 16. 10:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

az attol fugg hogy pupozott vagy csapott.a pupozott teaskanal cukor 62 kcal. a csapott meg 31 kcal.

De a kaloria kevesbe fontos:-)

2014. aug. 16. 10:11
 2/18 anonim ***** válasza:
A fehér cukornál irreveláns információ, hogy hány kcal,mivel fogyasztását kerülni kell. Ha meg mégis eszikaz ember, akkor meg mindegy.
2014. aug. 16. 10:49
 3/18 anonim ***** válasza:
napi egy kanal cukor nem tett senkit tonkre...egy kanal kokain viszont igen:-))szoval nem mindegy...
2014. aug. 16. 18:45
 4/18 anonim ***** válasza:
Te a kokainnak méred a kcal-tartalmát?
2014. aug. 16. 19:05
 5/18 anonim ***** válasza:
Sem a kokainnak nem merem sem a cukornak mivel egyiket sem fogyasztom, de akkor sem mindegy hogy mit fogyasztassz.Ha igazi mereg lenne a cukor akkor nem arulnanak veny nelkul...Nem rossz az, es nem mindenki hizik el tole:-) Van aki megeszik mindent, meg a kenyerre is cukrot tesz, es vekony...az egesz azon mulik hogy menyit mozogsz...es senki nem mondja hogy de en egeszsegesen elek...mert az nem ott kezdodik hogy nem eszunk cukrot, es szalamit, meg szalonnat...
2014. aug. 17. 10:08
 6/18 anonim ***** válasza:
Amugy a kokain 0 kaloria:))
2014. aug. 17. 10:11
 7/18 anonim ***** válasza:

A cukrot nem a gyógyszertárban árulják, így vény sem kell...

A cukor (és a fehér liszt) önmagában felelős a kettes típusú cukorbetegség elterjedéséért és nem is kell elhízni ehhez...

2014. aug. 17. 11:20
 8/18 anonim ***** válasza:

A cukorbetegseg nem a cukortol lesz...hidd el nekem...hanem a mozgasszegeny eletmodtol...Igen a mozgas nem csupan az otthonod es az uzleted kozott van, esetleg az agy es a huto kozott...En meg nem hallodtam olyan cukorbetegrol aki naponta leszalad 3 kmt.De olyat hallodtam hogy naponta elfogyaszt `3000-4000 kcaloriat benne tobb mint fele ch(cukor liszt es egyebb szar is beleerte)es kutya baja...de a napi edzest nem hagyja ki.

Tovabba nem mondtam hogy a cukor a gyogyszertarba talalhato...de a mereg igen...es ha a cukor mereg lenne akkor ott arulnak...tetszik erteni?

2014. aug. 17. 12:57
 9/18 anonim ***** válasza:

Hát úgy látszik Erdélyben másképp működik az emberi szervezet...

Nálunk így: [link]

2014. aug. 17. 14:58
 10/18 anonim ***** válasza:
Okfejtésed és írásképed egyébként zavaros.Én azt hittem a gyógyszertárban gyógyszert árulnak, nem mérget... Mérget árulnak a boltban vény nélkül is (pl. hypo).Ezt sem ártana elolvasnod: [link]
2014. aug. 17. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!