Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miket egyek a Sziget fesztivál...

Miket egyek a Sziget fesztiválon, hogy elkerüljem a hízást?

Figyelt kérdés

1 héten keresztül kéne megoldani az étkezést, de bent minden telis tele van junk food-dal: hotdog, hamburger, pizza, sültkruplmi, lángos, palacsinta,kínai tészták,és csupa olajban sütött, panírozott ételekkel.

Kb. a főtt kukorica az egyetlen, ami az eszembe jutott (nem tartalmaz lisztet, olajat, zsírt, mert semmilyen lisztes cuccot, pékárut, tésztát, stb., és panírban sült dolgokat nem eszem).

28L

2014. aug. 8. 09:43
 1/9 Dr.Michael Jocks ***** válasza:
100%
Tudod, hogy ki is mehetsz a szigetről? Ha más nincs akkor meg igyál az majd jól dehidratál azt nem hízol.
2014. aug. 8. 09:49
 2/9 A kérdező kommentje:

Persze, hogy tudom, de hűtési lehetőség nincs, így ez eléggé leszűkíti azt is, ami kint megvásárolható. Persze, zöldség, gyümölcs ok., de pl. a dinnye hamar megrohad a napon és jönnek rá a legyek, darazsak.

Amúgy köszi az ötletet :D

2014. aug. 8. 09:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első arra gondolt, hogy kimész ebédelni :D a többit meg beviszed pl. rozsos kiflibe.
2014. aug. 8. 10:00
 4/9 Dr.Michael Jocks ***** válasza:
Rozsod kiflire én életemben nem gondoltam még. De amúgy is egész nap, főleg este, annyit mozogsz majd, hogy nem fog meglátszani rajtad bármit eszel is. Ehetsz még gombát is. Csodálatos.
2014. aug. 8. 10:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Annyira imádom, hogy itt mindenbe belekötnek <3 Oda van írva, hogy PÉLDÁUL.
2014. aug. 8. 10:04
 6/9 lcb válasza:
Pálinkát
2014. aug. 9. 21:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Lesz egészséges kaja bent, csak nagyon draga.
2014. aug. 10. 17:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Az ember kibírja egy hétig étel nélkül.
2014. aug. 11. 20:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem eszembe se jutott ilyenen problémázni Fishingen.

1. ittunk, sokat, először hely nem maradt a kajának, utána (másnap) meg gondolni nem bírtam rá

2. amit ettünk, szinte azonnal letáncoltuk

2014. aug. 14. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!