Ebben kb mennyi kalória lehet, és elég változatosnak számít?
Figyelt kérdés
Általában csirkehúst (mellet, vagy felső combot(bőrrel) sózok, és fűszerezek( ma pl rozmaring, kakukkfű, petrezselyem) ezt beteszem egy alufóliával bélelt tepsibe, kicsi olajjal, majd köré teszek zöldségeket (ma: sárgarépa, gomba, paradicsom, hagyma, fokhagyma) ezeket sózom, borsozom és egy kevés olajat öntök rájuk, majd egy deci vizet alá és lefedem és így sütöm majd 1 órát, aztán még 10 percig fólia nélkül.
Ez mennyire számít egészségesnek? és ha mindenből egy közepes darabra nézem akkor kb hány kcal? (nekem kb 630 lett de nem vagyok benne biztos, hogy jól számoltam e).
Fogyni szeretnék egyébként.
2014. aug. 1. 04:38
1/2 anonim válasza:
A kalóriabázis.hu oldalán mindent ki tudsz számoltatni, hogy hány kalória van benne. De a "közepes darab" nem megfelelö mérték, le kell grammra mérni mindent.
2/2 anonim válasza:
A bőrös combban több a zsír, a mellben viszont nagyon kevés, ezért az ideálisabb diétában, de nem tragédia, a zsírra úgyis szükség van. Én is hasonlókat eszek, de nem számolgatom a kalóriát, mégis fogyok. Csirke+zöldség mindig nyerő párosítás, kevés egészségesebb kaja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!