Hogyan szerezzek borzasztó-gyors anyagcserét?
Figyelt kérdés
Úgy hogy bármit megehessek és ne hízzak.2014. júl. 17. 16:41
1/9 anonim válasza:
Ha lehetne ilyet "szerezni", szerinted lennének még kövér emberek?
Álmodozni lehet, csak nem érdemes.
2/9 anonim válasza:
Egyél szilvát igyál rá kakaót csípős paprikával + baracklekvár :) hidd el a hatása gyors.
4/9 anonim válasza:
Egyébként meg egyél amennyit akarsz, de EDZ! Futás, tornázás stb. jót tesz a lelkednek és rosszat a fölösleges zsírodnak.
5/9 anonim válasza:
Energiaital rendszeres fogyasztása a titok...
6/9 anonim válasza:
A rendszeres mozgás meg a magasabb rost- és folyadékbevitel felgyorsítja valamennyire.
8/9 VWXYZZS válasza:
Energiaital, pf... gratulálok idióta. A gyors anyagcsere nem azt jelenti, hogy szétfosod magad.
Napi rendszerességű mozgás, megfelelő táplálkozás, sok rost, sok víz. Ennyit lehet tenni.
9/9 anonim válasza:
nekem is bevállt az energia ital, az anyagcsere felgyorsító effektét akkor vettem észre mikor hosszú útra indultam s azt ittam út közben
de nem egészséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!