Valaki ismeri ezt a kalóriaszámláló oldalt?
Próbáld meg nekem bevált :)
1 voltam
Szerintem nagyon király! Csak ajánlani tudom.
Nem tudom ki hozta össze, de áldom az eszét! :))
Nekem bevált, már -5 kg-nál járok, ez még egyetlen(!) fogyókúrával sem sikerült! :)
Ismerem az oldalt. Arra amire te akarod használni tökéletes. De én nem hiszek a kalóriaszámlálós, "mindent eszek, de mértékkel" fogyókúrákban. Már csak azért sem, mert személyesen ismerek egy hölgyet aki így "fogyózik". Fornettis süteményeket eszik, energiaitalokat iszik, de a kalóriadeficite megvan. Még is egy nagy pacni a nő. Nem tudok rá jobb szót.
Az vagy amit megeszel. Szemétkaják mérésére használd nyugodtan, de ne lepődj meg az eredményen. Én a tőlem telhető legtisztábban étkezek és nem kell kalóriákat számolgatnom.
Köszönöm a tanácsot, de én sem eszek szemét kajákat. A "legszemetebb" (és egyetlen "szemét") kaja amit NÉHA eszek az a hamburger, de abból sem a Mekdónáldzos vegyipari hulladék, hanem a helyi gyorsbüfés, (ami talán nem annyira "szemét") de a fogyókúra alatt azt sem eszek. A fogyást tehát úgy tervezem, hogy kalóriadeficittel és tiszta étkezéssel, hátha mégis működik az ellenpéldák ellenére. :)
Följeb legalábbis többen írták, hogy működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!