Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Valaki ismeri ezt a kalóriaszá...

Valaki ismeri ezt a kalóriaszámláló oldalt?

Figyelt kérdés

[link]

Mennyire megbízható? Tapasztalatok esetleg?

2014. jún. 21. 19:45
 1/9 anonim válasza:
Én ezt használom, úgy kb 2 hete és már 2 kg lement és melette sportolok is egy keveset, eljárok biciglizni :)
2014. jún. 21. 19:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Tehát akkor megbízható? Én ma akadtam rá, én is valami fogyásszerűséget szeretnék összehozni.
2014. jún. 21. 20:31
 3/9 anonim válasza:
NAGYON megbízható!:)
2014. jún. 21. 20:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkét választ, akkor ezt használom. :)
2014. jún. 21. 20:40
 5/9 anonim válasza:

Próbáld meg nekem bevált :)

1 voltam

2014. jún. 21. 20:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Masfel elve hasznalom, nagyon jo, osszesen 35 kilot fogytam, mar csak 2-3 kilot kellene+sulyt tartani... :)
2014. jún. 21. 22:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon király! Csak ajánlani tudom.

Nem tudom ki hozta össze, de áldom az eszét! :))

Nekem bevált, már -5 kg-nál járok, ez még egyetlen(!) fogyókúrával sem sikerült! :)

2014. jún. 22. 01:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Ismerem az oldalt. Arra amire te akarod használni tökéletes. De én nem hiszek a kalóriaszámlálós, "mindent eszek, de mértékkel" fogyókúrákban. Már csak azért sem, mert személyesen ismerek egy hölgyet aki így "fogyózik". Fornettis süteményeket eszik, energiaitalokat iszik, de a kalóriadeficite megvan. Még is egy nagy pacni a nő. Nem tudok rá jobb szót.

Az vagy amit megeszel. Szemétkaják mérésére használd nyugodtan, de ne lepődj meg az eredményen. Én a tőlem telhető legtisztábban étkezek és nem kell kalóriákat számolgatnom.

2014. jún. 22. 11:41
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsot, de én sem eszek szemét kajákat. A "legszemetebb" (és egyetlen "szemét") kaja amit NÉHA eszek az a hamburger, de abból sem a Mekdónáldzos vegyipari hulladék, hanem a helyi gyorsbüfés, (ami talán nem annyira "szemét") de a fogyókúra alatt azt sem eszek. A fogyást tehát úgy tervezem, hogy kalóriadeficittel és tiszta étkezéssel, hátha mégis működik az ellenpéldák ellenére. :)

Följeb legalábbis többen írták, hogy működik.

2014. jún. 22. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!