Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ennyi mogyoró nagyon hízlal?

Ennyi mogyoró nagyon hízlal?

Figyelt kérdés
kb egy nagy marék mogyorót megettem . azt olvastam hogy 100 grammban 500 kcal van . egy marék az megvan 100 g?
2014. jún. 13. 18:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Bőven megvan, de ne aggódj, egyszeri eset, nem nagy baj, és a mogyoró egészségesebb útja a kalóriák bevitelének, mint pl. a tészta. :)

Legközelebb azért felezd a mennyiséget, jóból is megárt a sok.

2014. jún. 13. 18:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha 7000kCal/kg a zsír "energiatartalma", akkor 100g mogyorótól 70 grammot hízol legfeljebb.

Természetesen ez attól függ, mennyit mozogtál ma, ha kalóriadeficitben vagy még ezután is akkor továbbra is fogysz.

2014. jún. 13. 19:02
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :)!
2014. jún. 13. 19:16
 4/5 anonim ***** válasza:

szerintem az első válaszolónak extra nagy marka lehet, ha belefér 100g mogyoró:)))

ha valami átlagban kéne gondolkodni, akkor max. 200 kalória körül lehetett.

2014. jún. 13. 20:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Az olajos magvak, köztük a mogyoró is nagyon egészségesek, nem mindig a kalóriával kell törődni, lehet, hogy egy szelet torta is ennyi kcal lett volna, mégis sokkal haszontalanabb és hízlalóbb a szervezeted számára.
2014. jún. 13. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!