Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Lehetséges hogy ez a mennyiség...

Lehetséges hogy ez a mennyiségű étel 800 kalória lenne?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el a diétát és most kíváncsiságból felmentem kalóriabázisra, és aszerint a mai kajám 800 kcal körül volt. Nekem ez nagyon kevésnek tűnik, bár nem ettem sokat az igaz, de nem voltam éhes és nem is vagyok, szerintem ettem rendesen, jóllaktam vele. Amit ettem: mivel későn kelek ebédig csak egy szelet puffasztott rizst ettem, aztán csirkeszárnyat ettem salátával (paprika, paradicsom, uborka) natúr joghurtos öntettel, ezt elosztottam kétfelé és így 3-3 csirkeszárny volt, ezt ettem 2 körül és 5 körül, aztán fél 8-kor ettem egy teljes kiörlésű kiflit sajttal, sonkával és paradicsommal (tudom, nem kéne kiflit enni este, de még meg kell szoknom a váltást). Szóval ez így reális hogy csak 800 kcal lenne? Nekem többnek tűnik.
2014. jún. 12. 22:30
 1/3 A kérdező kommentje:
Kihagytam, hogy ittam egy kávét pici tejjel és édesítővel, de ez nem túl mérvadó.
2014. jún. 12. 22:31
 2/3 anonim ***** válasza:

az én számításom szerint: reggeli: 30, ebéd: 350, uzsi: 350,

vacsi: 200, szóval összesen ez így 930 kcal, nem sokkal több a te számolásodnál. Persze én adagokat nem tudok, meg pl az se mindegy milyen formában volt a csirkeszárny(sült,főtt,rántott) ez egyébként kevés kalória, és rossz az elosztás. Reggel többet kellene enned, reggelire ajánlottam volna a vacsorádat. De egyébként nem rossz, főleg a sok saláta, a joghurtos öntet. Sok sikert a diétához!

2014. jún. 12. 23:27
 3/3 anonim ***** válasza:
A kalóriabázis.hu oldalán ki tudod pontosan számoltatni a rendszerrel.
2014. jún. 13. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!