Ez kevés kalória lenne? én nem érzem annak.
Reggeli: magvas barnakenyér, 2 szelet csirkemell sonka, egy fél paradicsom
Tízórai: a másik fél paradicsom
Ebéd: 3db baromfi virsli, 2 főtt tojásnak a fehérjéje
Uzsonna: ecetes uborkasaláta
Vacsora 4-5 szem eper
Ez rettentően kevés.
4-5 szem eper, jesszus fél kg-ót megeszek egyszerre
2 főtt tojás fehérje, a sárgáját miért nem eszed meg?-tele van vitaminnal
Én inkább a virslit hanyagolnám, na az nem egészséges
Ecetes uborkasaláta, már így rosszul hangzik
Igen, nagyon kevés.
Leírom az én minta kajálásomat.
Reggeli: Rántotta 3 tojásból, mellé 1 paradicsom, pér szelet póréhagyma
tízórai: (mozgás, edzés után) 1 alma , valamikor eper, cseresznye, mikor milyen gyümihez van kedvem.
ebéd: 150 gramm csirkemell, ehhez tulképpen bármi zöldséget ehetsz, én paprikát, paradicsomot, vagy egyszerűen vmi pirított zöldségkeveréket eszem (régebben barna rizst, kölest, vagy hajdinát ettem, most itt a nyár bűn lenne kihagyni a sok zöldséget az étrendemből, és hát valljuk be sokkal egészségesebb ezeket enni mint amiket felsoroltam, lásd: köles, rizs stb)
uzsonna: nos, itt is valami zöldséget vagy gyümit eszek, mikor mit, nagyon ritkán túrót ( br igyekszem a túróról leszokni)
vacsora: itt a grill szezon, én nem is nagyon főzök mostanság ilyen "tömény" kajákat,pl (pörkölt stb) hanem egyszerűen veszek vmilyen húst, csirkét halat, nyúlt, stb stb, és egyszerűen jól megpirítom mindkét oldalát, sózom, fűszerezem, egyszerűen megunhatatlan, és hozzá akármilyen zöldség, vagy csak simán magába.
Kevés kalória, ezt számszerűsíteni is lehetne, és ha 1000 kcal alatt van, akkor kevés.
De lehet ennyivel is jóllaksz, kérdés hogy ebben a fizikai világban ilyen alacsony energia bevitellel (kevés üzemanyaggal) vajon mire viszed.
Probléma szerintem:
- a csirkének nincs sonkája, mit ettél?
- baromfi virsli, az mi, miből van? Étel egyáltalán?
- tojásnak a lényege a sárgája, ki nem eszi meg és mégis miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!