Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ugye nem mentem 100 kcal fölé?

Ugye nem mentem 100 kcal fölé?

Figyelt kérdés

Kb 2 dl tejeskávé (nagy része kávé volt, amiben volt azt hiszem 1 db édesítőszer, kb 1 dl tejet ittam hozzá ami decinként 46 kcal.)

2 db orbit sárgadinnyés rágó.

2014. máj. 21. 13:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

:DDDDD

Hát igen, nem lesz mit megfogni.

Remélem, tényleg csak kamu :(

2014. máj. 21. 13:39
 12/19 anonim ***** válasza:
65%

Ez egyébként direkt ilyen provokatív kérdés?

Akkor megkapod a provokatív válaszomat: lesz.arom ha beteggé teszed magad, én ugyan úgy fogok tudni röhögni rajtad vagy máson, ugyan úgy fogom élni az életemet. Nekem lópikulát nem számít hogy te tehéntejet tolsz meg étel helyett rágózol.

A kérdésed kiírásában pedig remélem elég örömet leltél, egy élmény volt olvasni hogy valaki így eszik.

2014. máj. 21. 13:47
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Az a sajnálatos tény, hogy amit mi a mai világban viccesnek, provokálónak gondolunk az vér komoly.
2014. máj. 21. 13:54
 14/19 anonim ***** válasza:
Megakarsz halni,hogy így "étkezel"?
2014. máj. 21. 14:07
 15/19 anonim ***** válasza:
51%
Nem anorexiás, mert ha komoly gond lenne akkor pontosan tudná mennyi tejet, mennyi kávét ivott, hány édesítővel és az hány kcal. Azt tudom elképzelni, hogy elhatározta hogy "ő mától anorexiás", aztán majd estére kizabálja a hűtőt. Nem kell vele foglalkozni.
2014. máj. 21. 14:15
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Kezdem rohadtul unni ezeket a fajta kérdéseket.
2014. máj. 21. 14:36
 17/19 anonim ***** válasza:

78%, te is?

Kérdező, te nagyon h.ü.l.y.e vagy. Sport mellette diéta (NEM FOGYÓKÚRA) és pár hónap múlva fogysz.

2014. máj. 21. 21:23
 18/19 anonim ***** válasza:
Nyugi, kamu-kérdés. Mint az összes ilyen.
2014. máj. 21. 21:36
 19/19 anonim válasza:

De emberek, miért nem tudjátok az alap logikával felfogni, hogy ha nem eszel, akkor utána akármennyit ehetsz, még 1 kcal-val is többet, akkor is hízni fogsz, mert nem attól fogysz, hogy nem eszel, mivel ezzel csak azt üzened a szervezetednek, hogy nincs táplálék a környéken, ezért a legközelebbi étkezéskor felkészülve a következő ilyen esetre a kaja legnagyobb részét a szervezet zsírrá alakítja, vagyis eltárolja vészhelyzet esetére..

Erre nehéz rájönni, vagy nehéz a googlen utánajárni? 170cm magas vagyok 62kg, fiú. Eszek nap-mint nap, mint egy ló, sokkal több kalóriát viszek be a szervezetembe, mint kellene, de az éhségemet csillapítom, és nem híztam el soha. Volt, hogy maratonra készülve 5kg-t lefogytam 3 hét alatt... Nem is tudtam, hogy fogyok, csak a kondinövelésre törekedtem, de azóta sem híztam sokat, csak ettem, amennyi kellett, amennyit kívánt a szervezetem. Az más lett volna, ha egész nap a gép előtt ültem volna és nem csináltam volna semmit. Nyilván valóban azért eszek sokat, mert sokat mozgok/gondolkodok is, kell mit átalakítani...

Ha fogyni akarsz ne a kaját vond meg a szervezetedtől ember, azzal annyit érsz el, hogy 2 hétig lefogysz, utána dupla annyit visszahízol... Ha leégeted a zsírt, akkor már eleve sportos alkat leszel, ami csak az első, de már sokkal egészségesebben is fogsz élni, mert van kondíciód...

Szóval gyakorlatilag, aki fogyni akar, törje is magát érte, nem kellenek ezek a manipulatív norbi update sza*ok, annyit érnek, hogy segítenek lehúzni a pénztárcád, hogy jobban elférjen a zsebedben... A rendes diéta pedig az lenne, ha kellő mennyiségű fehérje, zsír, ásványi anyag, cukor, stb megy be a szervezetbe...

Az meg már mi, hogy a cukor meg a zsír káros? Nem káros az, csak a jóból is megárt a sok... Erre való az arany középút. Kell a szervezetnek a zsír is és a cukor is, de ha benyelsz egy egész tábla csokit minden nap és ülsz a gép előtt, akkor hízol, és attól nem fogsz egészségesen lefogyni, ha 0%-ra leviszed ezeknek az anyagoknak a mennyiségét a szervezetedben...

Lehet, hogy túlfilóztam, de annyira idegesítő már ez a sok kérdés, és nem csak itt, hanem a környezetemben is... Nem tudom mit nem lehet abban megérteni, hogy izzadságszag nélkül nincs eredmény? Erre rávághatná bárki, hogy pénzért bármit. Persze, de a pénzért is kell izzadni... Na részemről ennyi.

2014. máj. 23. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!