Napi egy kiló eper sok? :D kaloriabazis.hu szerint csak 320 kcal van benne
Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 22:13
11/15 anonim válasza:
Mert az átlag táplálkozású embereknél bizonyos idő után már annyira sz.ra az emésztés, hogy sima gyümölcsöt sem tudnak megenni, erre utalhatott.
12/15 anonim válasza:
Itt a gyk-n folyton írják, hogy ettől meg attól megy a hasuk. Nem tudom, ez a "normális" manapság? Gyümölcstől, zsírtól, szinte bármitől? S egy dolog, hogy van, aki ilyen, de sok kérdésnél tényként közlik, hogy menni fog a kérdező hasa. Ami korántsem bizonyos. Nekem semmitől se megy, de ez mindig is így volt, bárhogyan is táplálkoztam. A megsavanyodott normál vagy kókusztej sem tudta elérni nálam azt, viszont az utóbbi teljesen jó cucc, olyan, mintha a természet számomra próbált volna létrehozni egy zsíros kefírt :D Zsírtejbe rakva, gyümölccsel pedig számomra ivójoghurtszerű, odavagyok érte s a párom szerint is finom. A testünknek semmi baja nincs tőle, miért lenne? :D
13/15 anonim válasza:
Nem győzöm hangsúlyozni, kedves barátaim, hogy ez mindenkinél más. Tényleg vicces, hogy valaki, hogy jelenthet ilyet ki :D Ebben a témakörben kevés az olyan kérdés, amire teljesen biztos választ lehet adni... mert mindenki egyénileg tudja, hogy mi a jó neki, mitől van rosszul..
14/15 anonim válasza:
"Ebben a témakörben kevés az olyan kérdés, amire teljesen biztos választ lehet adni..."
Üdítő látni, hogy vannak, akik így gondolják, mivelhogy így is van. Néha elég humoros látni, hogy valaki megkérdezi, mit egyen, infónk róla semmi, s egyesek teljesen komolyan közlik, hogy reggel mondjuk zabpelyhet, tízóraira gyümölcsöt (persze az ördögtől való banán kivételével), délben húst zöldséggel, este túrót. Voltaképpen aki fix választ akar, annak ez lehet, hogy valamilyen értelemben jó. Én elég merevnek érzem, de hát én magamnak se tudnék étrendet írni, a totális igény szerinti etetést alkalmazom magammal kapcsolatban.
15/15 anonim válasza:
Én is így gondolom. Örülök, hogy egyetértünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!