Hogy is van ez a műzlivel?
Általánosságban havonta 1-2 alkalommal eszek egy kis műzliszeretet, most viszont szeretnék kivételesen néhány napig ezt reggelizni. Vettem egy 500g-s csokoládés műzlit (próbáltam az olcsóbbak közül azt, amelyikben a legkevesebb vegyszer meg egyéb dolog van), viszont most ma olvasom a neten, hogy a műzli: hízlal,hulladék,szemét,cukros szemét,rágcsálóknak van, egészségtelen,rossz az emésztésnek...stb A csokoládésra meg főleg.
De most őszintén lesz valami bajom, ha ez a 500g a reggelik alatt, esetleg napközben egy kis tálkával valamikor, de elfogyogat? Kalóriamennyiség szerint belefér a napi max kalóriámba. Főleg, hogy az eddigi kb. 28-30kg lefogyása alatt is sokszor ettem édességet, meg egyebeket. És ezen kívül is sokszor találok magamnak valami mozgást (takarítás,séta,pakolgatás,biciklizés, néha-néha semmi).
17/F
Egyszer próbáltam, de abból valami emberi fogyasztásra alkalmatlan "izé" lett. A neten található képekkel is összehasonlítottam, ez valami más lett...egészen más.
Amúgy jah...bár melyik fiúnak nem kell egyszer barátnő?
Annak akinek már van pasija <3
Miért nem eszel akkor zöldségeket..? Tojást, sonkát, kolbászt, szalonnát.. jó, max puffasztott rizzsel ha mindenképpen kell hozzá valami izé.
Puffasztott rizst ne egyél.
Ha hetero vagy, akkor engem válassz, baby. <3 (Minyimonyinyinyi fiú!)
Téged választalak Pikatchu
Akkor mit egyen? Szerintem se egyen rizst, de hát aki mindenképpen akar valamit kenyér helyett enni? Kis szád mit mond, akkor mit egyen?
Mert szerintem szalonnás káposztát vagy salátát, de hát..
Puffasztott rizs nem rizs, hanem hungarocell.
Brownie-t. Meghívom sütizni. :$ De most itt az ideje a paprikás szalonnának.. Kis szám befogadja majd rendesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!