Intenzív fogyás, heti 1kg hogyan lehetséges? összesen 10 vagy 15kg akarok fogyni nyárig
arra gondolj, hogy 1kg fogyáshoz kb 7700 kalóriát kell elégetni. Ezt ha sok a súlyfeleslege az embernek, lazán lehet tartani....aztán ha csökken a súlyfelesleg, az alap kalóriaégetés is kevesebb lesz, ezáltal több időt kell kevesebb fogyásra áldozni.
pl nekem extrémen sok a túlsúlyom. Az életmódváltásom első 5 hete alatt 6,5 kgt fogytam. De pl 1 év múlva ennél sokkal kevesebbet fogok fogyni 5 hét alatt, jó esetben talán a felét.... mert nem lesz már akkora súlyfeleslegem, és nem tudok alapjáratban annyit elégetni.
Arra meg az embernek nincs egyszerűen ideje élet mellett, hogy napi 5-6 órát az edzőteremben nyűglődjön, és értelme sincs:)
Nekem is sokáig tartott elfogadni, hogy a fogyáshoz idő kell. Nagyon türelmetlen típus vagyok...Nekem kb 2 év, mire az összes felesleg lemegy. De most már úgy érzem kezdem elfogadni hogy időt kell adni magamnak:) Te se akart nagyon siettetni. Illetve ha gyorsan fogysz, pl koplalsz is, akkor azt úgysem tudod sokáig csinálni....és a sokszorosát fogod visszahízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!