Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért nem lehet fogyókúra...

Miért nem lehet fogyókúra ideje alatt sem enni sem inni édeset?

Figyelt kérdés
Keveset sem.

2014. jan. 14. 09:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ez baromság.

Én nem egy orvostól meg ápolótól hallottam hogy fogyókúrát sokan ott szúrják el hogy sok mindent elhagynak, cukrosat, zsírosat, szénhidrátot, de teljesen és ugye a szervezet egy idő után igényelni fogja ezeket. És ha az illető le is ad valamit amit akart és visszaáll a régire akkor egy nagyon picitől is hízni fog mivel a szervezet igényelni fogja és elkezd raktározni belőle.

Tehát ezt így nem szabad!

A dolog lényege az hogy csökkenteni kell ezeket és valami egészségesebbel kell helyettesíteni.

Ugyanúgy egyél lisztes kajákat, édeset, zsírosat csak kisebb mennyiségben és a kövér húsok helyett mondjuk a sovány húsokat hozd előtérbe, javaslom hogy több fehérjét vigyél be, és több zöldséget gyümölcsöt egyél. Illetve az üdítőket hagyd el. Helyettük igyál ásványvizet. Ha annyira megkívánsz valami üdítőt akkor vagy rostos gyümilevet vegyél, ami tele van minden féle vitaminnal, vagy a Bolero italport de azt se liter szám meg napi szinten, csak picit mert az javarészt cukormentes a cukorbeteg nagyapámnak is javasolták azt tehát orvosilag is rendben van, és sok benne a vitamin, és minimális kalória van csak benne.

De a fogyás lényege inkább a sport.

Szóval legjobb ha elkezdesz mozogni.

2014. jan. 14. 11:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Lehet enni, keveset, de napi 2 kocka csoki nem a kevés kategóriában van, heti 2 mondjuk már igen, viszont ha kibírod egy hétig, akkor nem értem mi a fene késztet arra, hogy egyed. Ha már diétázol akkor csináld normálisan és a tényleg nagyon hizlaló és teljesen felesleges dolgokat hagyd el. Nyilván muszáj valamennyi zsírt meg cukrot is bevinni diéta alatt, de akkor azt ne már ócska bolti csokival csináld.
2014. jan. 14. 12:00
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Én meg sok orvosról tudom, hogy csak a gyógyszermaffiát és a betegségipart szolgálják ki, így bármit mondanak, az biztos hogy nem szabad komolyan venni. Sőt, hasonlóan kell kezelni őket mint a politikusokat.

Ha azt mondják kék az ég, kezdj el rögtön kételkedni.

A mai egészségügyi helyzetet tekintetbe véve egyébként nincsen szükség megalkuvó nézetekre..

2014. jan. 14. 12:03
 14/15 anonim ***** válasza:
50%

"vagy a Bolero italport de azt se liter szám meg napi szinten, csak picit mert az javarészt cukormentes a cukorbeteg nagyapámnak is javasolták azt tehát orvosilag is rendben van"

Na ezért beteg a világ. Mert a debil orvos bolero sz.art ajánl beteg embernek, az ember meg képes és komolyan is veszi.. Pffff... :D

Hol maradt el a gondolkodás? :(

2014. jan. 14. 12:04
 15/15 anonim válasza:
lehet csak cukrot nem szabad er az hizlal, de kel a szervezetnek, meg amibe sok kalória anoat nem szabad, én eszek cukor tartalmu dolgot, etöl fügetlenül letört vok mer szerelmes vok 1 lehetetlen nőbe
2014. jan. 20. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!