Ez jó diéta? (többi lent)
kalóriát számolok:
80kiló vagyok és 174cm, fiú és 65kg lenne a cél, konkrétan ledolgozni a pocakom.
napi 1100-1300kcal-t eszek és 3-500at pedig ledolgozok futással.
emellett nemtom ,hogy az alakformáló masszázs jó lenne-e, vagy valamilyen fogyasztó szert is ki próbálni pl.: L-karnitine.
táplálkozás az leginkább: csirke mell, mindenféle zöldség, zöldség krémlevesek tej tejszín nélkül csak vízzel, tojás leginkább csak a sárgája, gyümölcsök, zsírszegény túró, barna rizs, halak, zabpehely,lencse ilyesmik.
de minden ötletre nyitott vagyok.
Szerintem 1300 kalória kicsit kevés lesz, főleg ha 500 kalóriát el akarsz égetni naponta a futással. (átlagos felnőtt férfi igénye kb 1500-2000 kalória, de te eleve kevesebbet akarsz bevinni és még sportolnál is mellette)
Egy kg zsír = kb 7000 kalória, vagyis ennyit kell elégess, hogy 1kg zsírtól megszabadulj.
A fogyasztószert nagy ívben kerüld, viszont ehetsz sok gyümölcsöt. Hagyd el a kenyér / tésztaféléket.
500 kalória az hozzávetőlegesen 30 perc futás 10 km/ó sebességgel. Sportolás közben is hagyj pihenőnapokat (pl 2 nap sport 1 nap pihenés), hogy ne terheld túl a szervezeted. A sporthoz lassan szoktasd hozzá magad, elsőre az is elég ha pár napig csak gyorsan gyalogolsz és esetleg pár percet kocogsz.
Ha van okostelefonod, akkor a runkeeper nevű alkalmazást ajánlom, nagyon jó lehet benne követni a sporttevékenységeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!