Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Melyiket egyem inkább ma ebédre?

Melyiket egyem inkább ma ebédre?

Figyelt kérdés

Anyámékhoz megyünk ebédre.

Lesz rakott káposzta pulyka darált hússal.

Lesz húsos palacsinta, és még lesz francia saláta.

Plusz előtte hús leves lesz, szóval nem tudom tudok-e utána bármit is enni, de ez a választék.

Ti mit ennétek?

800 kcal-ás diétán vagyok.

2013. dec. 8. 11:17
 1/10 anonim ***** válasza:
A húsleves a legjobb, próbálj azzal jóllakni. Esetleg minimális káposzta utána.
2013. dec. 8. 11:30
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
Miért vagy 800 kcal-os diétán, ha tudsz enni húst, húst, zöldségeket, húst.. ? Nyilván káposztát egyél, hússal, levessel.
2013. dec. 8. 12:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is húslevest egyél tészta nélkül és utána még egy kis rakott káposzta sem fog megártani, hidd el.
2013. dec. 8. 12:25
 4/10 anonim ***** válasza:
56%
Gondolom szolidaritásból van 800 kalóriás diétán és ezzel próbálja felhívni a figyelmet az éhezés globális problémájára..
2013. dec. 8. 12:38
 5/10 anonim ***** válasza:

Én mindent ennék, ami tetszik (a palacsintát kihagynám, nem eszem glutént), annyit, hogy jól lakjak vele.

A kalórialimit nem hatna meg, úgyse tudnám kiszámolni, mennyit ettem, s ha ilyen diétán vagy, akkor valószínűleg óriási szükséged van több kalóriára.

(Ha keveset akarnék enni, ennék egy tányér levest. Sose tudtam annál többet enni, a húsleves számomra szuper laktató. Pedig én nem 2000 kalória alatt eszem naponta, mert az nekem kevés lenne... De a zsíros húsleves az ott van a szeren, a gyomrom pedig kicsi :))

2013. dec. 8. 13:41
 6/10 A kérdező kommentje:

végül is tárkonyos sertés raguleves volt. Szedtem a tányér aljára egy kicsit. Leginkább húst, meg zöldséget ettem. Nem igazán szeretem a levest az a baj. Meg egy kevés 2-3 evőkanálnyi rakott káposztát. De csak mert a levessel már jól laktam.

Igen 4. ezzel kampányolok. :D

2013. dec. 8. 15:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Az szép dolog.

Mint látod, le fogják pontozni a kampányodat. De a cél nemes!

2013. dec. 8. 16:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Olyan itt a lepontozás, mint amikor a diák szerint hülye a tanár, mert ő nem volt képes megtanulni a tételt és karót kapott.
2013. dec. 8. 20:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Amikor egy csomó tanár nem eléggé képzett a saját területében. Ráadásul itt nem is tanárok pontoznak, hanem még kevésbé képzett emberek.
2013. dec. 8. 21:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Én csak szórakoztató jelleggel olvasom a rovatot. Néha válaszolok is amit lepontoznak, mert az igazság fáj. :D
2013. dec. 8. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!