Melyiket egyem inkább ma ebédre?
Anyámékhoz megyünk ebédre.
Lesz rakott káposzta pulyka darált hússal.
Lesz húsos palacsinta, és még lesz francia saláta.
Plusz előtte hús leves lesz, szóval nem tudom tudok-e utána bármit is enni, de ez a választék.
Ti mit ennétek?
800 kcal-ás diétán vagyok.
Én mindent ennék, ami tetszik (a palacsintát kihagynám, nem eszem glutént), annyit, hogy jól lakjak vele.
A kalórialimit nem hatna meg, úgyse tudnám kiszámolni, mennyit ettem, s ha ilyen diétán vagy, akkor valószínűleg óriási szükséged van több kalóriára.
(Ha keveset akarnék enni, ennék egy tányér levest. Sose tudtam annál többet enni, a húsleves számomra szuper laktató. Pedig én nem 2000 kalória alatt eszem naponta, mert az nekem kevés lenne... De a zsíros húsleves az ott van a szeren, a gyomrom pedig kicsi :))
végül is tárkonyos sertés raguleves volt. Szedtem a tányér aljára egy kicsit. Leginkább húst, meg zöldséget ettem. Nem igazán szeretem a levest az a baj. Meg egy kevés 2-3 evőkanálnyi rakott káposztát. De csak mert a levessel már jól laktam.
Igen 4. ezzel kampányolok. :D
Az szép dolog.
Mint látod, le fogják pontozni a kampányodat. De a cél nemes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!