Melyiket egyem inkább ebédre? (lenn tovább)
Figyelt kérdés
az ebéd az amit annyira nem szoktam megválogatni, ugyanis azt eszem ami van itthon ilyenkor. Sokszor azért jó, egészséges kaját főzünk, de ma iglo halrúd van, hagymás, tojásos rízzsel. Mi legyen inkább 2 halrudat egyek rízzsel, vagy 3 halrúdat köret nélkül? (zöldség még nincs sajnos, este vásárolunk majd)2013. júl. 15. 11:45
1/4 anonim válasza:
Szerintem egyél egy kis rizst, ne sokat csak annyit h már ne legyél éhes és 2 halrudat. Viszont délután márcsak könnyűt ( zöldséget, gyümit egyél) és ha lehet este mozogj vmit :)
3/4 A kérdező kommentje:
végül ettem egy kis rízst és találtam még 1 paradicsomot, azt ettem még hozzá. Mozgás persze, az alap szinte mindennap szoktam valamit(túrázni a kutyákkal, lovaglás, biciklizés, kocogás)változó mit. Amúgy a mai kajám: reggeli 2 tojásból rántotta(hagymát és paprikát sütöttem ég bele) 1csésze kv, édesítővel, 2iglo halrúd, kis rízs, paradicsom, aztán uzsira eszek joghurtot meg 1 barackot, vacsira meg párolt zöldséget 1 hallal
2013. júl. 15. 15:07
4/4 anonim válasza:
Én a halpépet enném panír nélkül, egen max kis rizzsel / vagy nélküle, a pari szerencsés találat volt :) Nem gáz ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!