Hogyan tüntessem el a hasam?
Tavaly április óta 22 kilót fogytam, még szeretnék vagy 10-et leadni, hétfőn kezdem újra a diétát. És az lenne a kérédsem, hogy a lógó hasamat hogyan tudnám eltünteteni nyárig? Vagyis milyen hasizom gyakorlatokat csináljak, hogy az alsó hasizmokat is megmozgassam? És ha le is fogyok akkor a lógó bőr el fog tűnni? 16 éves lány vagyok..:/
Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget:D
A lógó bőr hogy eltűnik-e, a genetikádtól függ. Tudom, nem ezt akarod hallani, de ez az igazság. Van akinek eltűnik, van akinek nem.
Helyi fogyás nincs. Hasizomgyakorlatokkal nem lehet hasról fogyni, az a hasizmodat erősíti. Tudom, megint nem ezt akartad hallani, de ez sajnos így működik. A női magazinok baromságokat írnak. Ha van egy értelmes diétád (tehát nem 90 napos meg hasonlók), és mellette megy az aerob/kardió edzés, akkor tudsz mindenhonnan fogyni. Hogy honnan milyen mértékben, a genetikádtól függ, nem tudsz sajnos beleszólni.
Az alsó hasizom erősítésére a lábemelés egy jó gyakorlat. Fekve, vagy függeszkedve. Függeszkedésből a térdemelés is jó.
Nem tudjuk, hogy elég-e 5-6 kiló fogyás, mert nem ismerjük a testzsírszázalékodat. Lehetsz vékony is 70 kilósan, ha az a 70 kiló izom, mivel sokkal nehezebb a zsírnál. És ugyanígy lehetsz 60 kilósan is pohos, ha kevés az izom és sok a zsír.
A tanulság: ne nézd a kilókat. Max havonta egyszer. Ami fontos, az a tükör. 1: a számok átvernek, 2: nincs a súlyod a homlokodra írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!