Egy salátatálban mennyi kalória van?
Tudom, hogy nem éppen megválaszolható kérdést tettem fel:) Minden eddigi gyakos kérdést amit találtam ebben a témában, megnéztem, de minden válasz az volt, hogy attól függ mekkora az a tányér:)
Találtam egy jó kis kalóriaszámlálót a neten, ahol figyelemmel kísérhetem, mennyi kalóriát eszem meg. Ezért kéne csak úgy saccra legalább, hogy mennyit írhatok be - 200-270 gramm között van egy spar-ban kapható salátatál.
Salátalevél, kevés kukorica (kb egy kanál csak), olykor bab (fehér is), pár szelet paprika ilyesmi. -öntet nélkül
Nekem az a válasz is megfelelő, hogy elhanyagolható a kalóriabevitel a salátamixel, felesleges felírogatni:)
A válaszokat előre is köszönöm!
(hozzátenném, hogy nem drasztikus éhezést és fogyást tervezek, csak szép lassan elkezdtek feljönni rám a kilók, ezért szobabiciklizni és futni kezdtem, ami mellett igyekszem a megfelelő kalóriamennyiségnél maradni - a salátatálakat nagyon szeretem, de nem ez a fő étkezés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!