Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért kevés a 859 kcal?

Miért kevés a 859 kcal?

Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék, és ha szerintem kevesebbet viszek be, mint amennyit elégetek akkor fogyok, akkor ezzel mi baj?
2013. okt. 19. 17:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmi. Nincs Szent Grál. Ha kevesebbet viszel be, mint amit elégetsz, fogyni fogsz. Ha többet, hízni. Megőrülnek a nők attól, hogy nem zabálhatnak úgy, hogy közben fogyjanak. (Ez a Fogyókúrázók Szent Grálja) 859 kcal elég kemény fogyókúra. Szerintem inkább több mozgás kéne. (Több energia elégetése) Kemény súlyzós sport. Kettlebell nagyon jó és otthon is csinálhatod.
2013. okt. 19. 18:28
 2/3 anonim ***** válasza:

A szükséges táplálék mennyiség legyen meg. Ha éhezteted magad valóban fogyni fogsz de izomból. Legyengülsz a mérleg pár kilóval kevesebbet mutat mégis minden gramm zsír megmarad. A szervezet ha éheztetik az izmot jóval könnyebben kajává alakítja mint a zsírt így először azt fogja emészteni. Fogyáshoz szerintem elengedhetetlen a mozgás.

Ugye zsírégésnek is hívjuk a fogyást és a zsír hogy ég el? Hát mozgással! Az oxigén rozsdává marja a vasat hosszú évek alatt, ugyan ez az oxigén ami testmozgáskor lihegsz be elégeti a zsírt.

2013. okt. 19. 18:45
 3/3 A kérdező kommentje:

Mozgás nem probléma. Súlyzózni kell? Akkor fogok, de ennél többet nem szeretnék bevinni, max 900-at, nem tudom miért, édesanyám is hasonlóképpen fogyott le.

Súlyzós edzésnél mit mennyiszer ajánlanátok?

2013. okt. 19. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!