Mondtok nekem olyan csokit amiben kevesebb a kalória?
Figyelt kérdés
Tudom, h mindegyikben sok, és hizlal, de biztos van amiben kevesebb. Egy sportszeletben is 140 kalória van. Szelet csokikat mondjatok, ne táblát. Köszönöm :))2013. szept. 30. 16:15
1/7 anonim válasza:
Csinálj házilag, te kis édességmániás.
sovány/keserű kakaópor, kókuszolaj, édesítőszer
2/7 anonim válasza:
Kakaóporban van kevés kalória.
Ha nem teszel bele cukrot, akkor nem hizlal a csokoládé.
3/7 A kérdező kommentje:
Tudsz írni, linkelni receptet? Nem tudom milyen édesítőt kell használni? Sosem vettem még :/
2013. szept. 30. 16:36
4/7 anonim válasza:
Csokis müzliszelet, abban kb 80 kalória van darabonként.
5/7 anonim válasza:
A csokoladeban a zsiradek miatt van sok kaloria, ezen az sem fog valtoztatni, ha otthon csinalod meg, hiszen abba a verzioba is kell zsiradek.
Ha a kaloriakat szamolod, akkor egyel inkabb muzliszeletet, szaritott gyumolcsoket, fel mareknyit kulonfele magokbol, gyumolcsturmixokat, mixelj ossze gyumolcsot turoval.
A csokikak nem fernek bele a fogyokuraba.
6/7 anonim válasza:
Egyebkent meg erdemes keresgelni is: http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__24..
7/7 anonim válasza:
Canderel csokik.Alacsony ch tartalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!