Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mehet salátába édesítőszer...

Mehet salátába édesítőszer tabletta, úgy hogy feloldom előtte vízben és úgy adom hozzá, ugyanis porom nincs most sajna?

Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 20:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
simán az
2013. aug. 7. 21:09
 12/18 A kérdező kommentje:
fentebb leírtam hogy másik tejfült rakok bele, ebből mi nem ehető???? a só, a hagyma vagy a bab????
2013. aug. 7. 21:09
 13/18 A kérdező kommentje:
mindegy, felejtsétek el...
2013. aug. 7. 21:26
 14/18 anonim ***** válasza:
Fúj, megcukrozni a hagymás babot? Piedone sírva enné :D
2013. aug. 8. 03:05
 15/18 anonim ***** válasza:

bab es egyebb huvelyesek kaloria es kemenyitotartalma eleg magas,

pont ezert az ehezok eledele...a zsirosabb tejfoltol meg pont semmi bajod nem lenne

viszont legalabb tudom, mi a valasz a "csak salatat eszem, megse fogyok" tipusu kerdesekre

2013. aug. 8. 05:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Szegény kérdező, nehogy bedőlj ennek az anticukor mizériának! Mindenkinek joga van úgy étkezni, ahogy neki tetszik! És aki azt mondja, hogy azt úgy nem lehet, arra ne hallgass, nem hozzáértő, csak nagyokos! Bud Spencer különben sem babsalátát evett, hanem forrón hagymás babot, ami inkább babfőzelék. Oldj fel egy tablettát fél deci vízben, és add hozzá teljes nyugalommal a salátához! Még ízfokozónak is hasznos! Egyébként én 2-es cukorbeteg vagyok, de a salátákba igazi cukrot teszek, mert kiszámoltam, ha a levét nem iszom meg, irtó pici a cukormennyiség, amit elfogyasztok. És a tejföl helyett a hűtőben, órák alatt, konyharuhán átszűrt natúr joghurtot ajánlom, sokkal finomabb, mint a sovány tejföl, és sokkal egészségesebb is. Persze hát a bab ugyebár... :-)
2013. aug. 9. 21:45
 17/18 anonim válasza:

Diétában a bab nem javasolt, sem a kukorica. Zsíros tejföl helyett vannak 0,1 és 1,5%-os natur joghurtok, azt lecsepegtetve tejföl sűrűségű. A helyedben ilyen dolgokhoz folyékony édesítőt használnék. De egyébként a por feloldva is jó, csak nézd meg 1 tabletta mennyuói cukornak felel meg.

Aki meg csak észt osztani tud, hagyjad, ne is válaszolj :D

2013. aug. 11. 11:51
 18/18 anonim válasza:
Szia én szoktam úgy csinálni édesítő tablettával, hogy két kávéskanál között összemorzsolom, és nem kell megvárni h. feloldódjon vízben. Márcsak azért is mert egy örökkévalóság nekem ha megvárnám h. vízben feloldódjon. Így meg h. por állagúra összetöröm, már könnyen felivódik. :)
2013. aug. 15. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!