Mehet salátába édesítőszer tabletta, úgy hogy feloldom előtte vízben és úgy adom hozzá, ugyanis porom nincs most sajna?
Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 20:20
2/18 A kérdező kommentje:
mert eredeti recept szerint kell bele cukor, namost én ugye a tejfölt kicserélem zsírszegényre és gondoltam az édesítést így oldom meg
2013. aug. 7. 20:34
3/18 anonim válasza:
Nem értem, hogy salátába miért kell cukrot tenni, sohasem rakunk (nem fogyókúra miatt), a zöldségeknek, tejfölnek/joghurtnak/kefirnek, egyéb "szósz"-nak van íze, miért kéne megédesíteni?
4/18 A kérdező kommentje:
én például olyan családban nőttem fel, ahol egyetlen egy olyan salátát sem készítettek/tünk amiben ne lett volna cukor, szóval erről próbálok leszokni, de kedvesebb is lehetnél már nem azér
2013. aug. 7. 20:44
5/18 anonim válasza:
milyen salataba akarsz cukrot rakni? mi a recept?
6/18 anonim válasza:
Kösz, én nem akarok kevesebb lenni.
De tényleg nem tudom miért kell "mindent" megcukrozni.
És akkor csodálkoznak az emberek, hogy meghíznak...
7/18 A kérdező kommentje:
tarka-lila bab
lilahagyma
tejföl
só, bors
kis cukor
2013. aug. 7. 20:57
8/18 A kérdező kommentje:
nem a kioktatásodra vagyok kíváncsi te nagyon okos, tudom köszönöd szépen, igen
2013. aug. 7. 21:00
9/18 anonim válasza:
Nagyon kedves ember vagy.
Ne magadból indulj ki, nem kioktatásnak írtam.
Próbáld meg olyan hangsúllyal olvasni és akkor majd rájössz.
10/18 anonim válasza:
probald ki edesito nelkul, mondjuk en konkretan hanynek, ha ebbe valaki cukrot tenne nekem....viszont remelem, nem gondolod, hogy ez fogyokuras kaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!