16 éves vagyok,165 cm, és 60-61 kg.6 napja léböjtön vagyok, Most nem tudom mi tévő legyek, lehet, h. rossz ötlet volt ez a böjt? Légyszi adjatok tanácsot.
Figyelt kérdés
Ez a böjt annyiból áll, h. egy nap 4 liter víz, és reggel, délben, este 1 db abonett kenyér, Szval napi 48-52 kalóriabevitelem van.6 nap alatt 9 kg-ot fogytam, de ma már 59-nek kéne lennem, hiszen eddig mindennap 2 kg-ot fogytam.Lehet ,h. megállt a fogyás?2013. aug. 6. 08:57
11/17 anonim válasza:
Ismerős a dolog, tizenhárom-tizennégy éves koromban én is ezektől a drasztikus dolgoktól vártam a csodát, persze nem volt annyi akaraterőm, hogy kitartsak a baromságaim mellett. 18 éves koromra jutottam el oda, hogy erőt vegyek magamon, és lefogyjak. Neked is azt javaslom, hogy reális célokat tűzz ki, apránként haladj, és ne két hét alatt akarj bomba alakot "varázsolni" magadnak. Az a 9 kiló valószínűleg amint rendesen enni kezdesz, visszajön, de alakíts ki magadnak egy egészséges, tartható étrendet, és járj el futni esténként, vagy tornázz otthon, ezek még nem is kerülnek semmibe.
12/17 anonim válasza:
szüleid vagy más felnőtt nem vették észre ennyi idő alatt, hogy mekkora hülyeséget csinálsz???? a léböjt nagyon nem ez, hanem ellenőrzött keretek között napi 4-5 liter frissen préselt gyümölcs és zöldséglé, gyógytea, 3-4 napig, nem is főleg fogyás, hanem méregtelenítés céljából. amit te csinálsz az nulldiéta, az auschwitzi-nál is rosszabb!!! kezdj el más táplálékot is magadhoz venni, de inkább lé formájában, fokozatosan, és ha visszaálltál a normális étkezésre, kb 1 hét alatt, akkor kezdj el sportolni. aztán kérdezz vki okos tanácsadót, hogy mit egyél, mit ne egyél, de főleg ne fogyassz cukrozott ételt, italt, kenyeret, kekszet, nasit. egyél sok zöldséget, gyümölcsöt.
13/17 a4940825 válasza:
Ezt ne folytasd egészségtelen.
16/17 anonim válasza:
Te nem a fogyásban, hanem a súlyvesztésben álltál meg és sajnos nem ugyanaz a kettő. Ez iszonyat nagy baromság volt, ha fogyni akartál. Ahhoz, hogy szálkásodj normális étrend is egy kis aerob + súlyzós edzés kell.
17/17 anonim válasza:
16 évesen elég buta vagy. A szüleidről nem nyilatkozom, őket is jól meg kéne rázni, ha nem vették észre, mekkora baromságot csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!