Mégis mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már sikerult 4 kilót leadnom, még 9-10 kiló kéne.
kezdem feladni, ma megettem kb 1500 kalóriát és semmi kedvem edzeni, mivel eddig 700at ettemvagy kevesebbet és úgyis hízok..
mit csináljak hogy ne faljak fel egy tányér sütit?
2013. júl. 21. 15:10
1/3 anonim válasza:
Először is szerintem rossz úton jársz.napi 700 kalória nem elegendő a szervezet egészséges működéséhez. Ennek a duplája szükséges!!! Persze hogy fogytál, hiszen a szervezetet el kezdte fel élni a tartalékait ugyanis éheztetted magad...ez így hatásosnak tűnik, de ahogy visszaálltál a "normális" étrendhez idő kérdése és visszaszeded a leadott kilókat, ez a jojó effektus. A hatékony fogyáshoz egyél kiegyensúlyozottan, egészséges ételeket, semmi mesterséges adalék, kevés telített zsír, nulla cukor! Emellett fontos a mozgás próbálj meg legalább két naponta napi fél órát mozogni!:) + víz ivás minnél tönbet iszol annál jobb!!:) a sûti zabáláshoz meg.,én amikor megkívánok valami hasonlót gyorsan megmosom a fogam utána már nem is kívánom, próbáld ki!
2/3 anonim 

válasza:

Ha fel akarsz falni egy tányér sütit, akkor lehet, hogy simán éhezik a tested (700 kalóriától nyilván azt teszi) s azért érez vágyat a szerencsétlen olyan ételek iránt, amiből fel tud tankolni az esetedben oly ritka energiából...
Nekem az édességvágy annak a jele, hogy nem táplálkozom megfelelően. Nem szokott jelentkezni, csak hedonizmusból, néha jó megenni egy finom sütit, ha nem is vágysz rá elementárisan...
3/3 anonim 

válasza:

Egyél majd folytatod holnap rendesen. Mindenkinek vannak gyenge pillanatai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!