Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mégis mit tegyek?

Mégis mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már sikerult 4 kilót leadnom, még 9-10 kiló kéne.

kezdem feladni, ma megettem kb 1500 kalóriát és semmi kedvem edzeni, mivel eddig 700at ettemvagy kevesebbet és úgyis hízok..

mit csináljak hogy ne faljak fel egy tányér sütit?

#hgciv
2013. júl. 21. 15:10
 1/3 anonim válasza:
Először is szerintem rossz úton jársz.napi 700 kalória nem elegendő a szervezet egészséges működéséhez. Ennek a duplája szükséges!!! Persze hogy fogytál, hiszen a szervezetet el kezdte fel élni a tartalékait ugyanis éheztetted magad...ez így hatásosnak tűnik, de ahogy visszaálltál a "normális" étrendhez idő kérdése és visszaszeded a leadott kilókat, ez a jojó effektus. A hatékony fogyáshoz egyél kiegyensúlyozottan, egészséges ételeket, semmi mesterséges adalék, kevés telített zsír, nulla cukor! Emellett fontos a mozgás próbálj meg legalább két naponta napi fél órát mozogni!:) + víz ivás minnél tönbet iszol annál jobb!!:) a sûti zabáláshoz meg.,én amikor megkívánok valami hasonlót gyorsan megmosom a fogam utána már nem is kívánom, próbáld ki!
2013. júl. 21. 15:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha fel akarsz falni egy tányér sütit, akkor lehet, hogy simán éhezik a tested (700 kalóriától nyilván azt teszi) s azért érez vágyat a szerencsétlen olyan ételek iránt, amiből fel tud tankolni az esetedben oly ritka energiából...

Nekem az édességvágy annak a jele, hogy nem táplálkozom megfelelően. Nem szokott jelentkezni, csak hedonizmusból, néha jó megenni egy finom sütit, ha nem is vágysz rá elementárisan...

2013. júl. 21. 15:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyél majd folytatod holnap rendesen. Mindenkinek vannak gyenge pillanatai.
2013. júl. 21. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!