Hány? Mennyi? Körübelül? Kcal?
fél9: kávé + féldeci tej+ pötyi
10kor: 1 natúr joghurt,1 szelet dinnye, marék málna,műzli
2kor: 1 natúr joghurt, 1 szelet dinnye, marék málna, műzli,,2 kocka kapros-túrós lepény, 1 szelet kakaós kalács (kicsi volt nagyon)
6kor: kávé + fél deci tej + pötyi
8kor: 2db virsli,fekete kenyér (csökkentett szénhidráttartalom) 1 db túrógombóc magában
1200 kcal körül van? Tippem sincs :S
Ne a kalóriát nézd leginkább, hanem a makrotápanyagokat(azokból utólag is ki tudod számolni a kalóriát).
Mondok egy példát, miért hülyeség a kalóriaszámlálás:
Fél tábla csoki kb 270 kalória.
33 dkg csirke/pulykamell is kb. 270 kalória.
Ugyanannyit vittél be, különbség azonban bőven van. Kapizsgálod?
Joghurtot, tejet és müzlit, túrós lepényt eszel fogyás alatt? :D
Had ne írjuk már le a hibát.. nassolni bárki tud, ehhez nem kell "fogyókúrába" kezdeni. Ma még van idő egy kis csokitortához is, én hamburgert is ennék (dehát a zsemle nálam nem megy sajna).
TE TáplálkozásBu*zi Második! Honnan veszed, hogy fogyókrázok???? Ki mondta, vagy hol olvastad? Elárulod?
Jó lenne, ha a kérdésemre válaszolnál, vagy ne írj semmi! Mondjuk alapjáraton te mindenhova csak egy hülyeséget írsz: gabona, tejtermék, gyümölcs kizárt....pfff...beteg!
Elfelejtettem megint a konstruktív részt, így persze hogy nem volt hasznos amit írtam.
nem tehén vagy, nem kell joghurtot enned. a müzli pedig a rágcsálók tápláléka. egyik sem jó neked (például leírta 1. válszoló hogy miért). de röviden azt is lehetne mondani: mert hizlalnak, mert mérgezőek.
húst és zöldségeket fogyassz, a gyümölcs maradhat. a virsli sajnos nem igazán tekinthető húsnak, lévén hogy csak részben abból készítik, és olcsóbb anyagokkal keverik össze. nagyon fontos lenne élelmiszereket enni, olyanokat amikre a testednek szüksége van. mert más esetben a mostani állapotba kerülsz, és ez romolhat még sajnos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!