Egy 25 g-os csokiban hány kcal van általában?

Hogy szeretnél hízni?
Alacsony a testzsír arányod, ezért elmarad a menzeszed és zsírt kell felszedned (hízás hízás) ?
Vagy jobb alakot szeretnél, feszesebb, erősebb karakteresebb és szebb izomzatot?
Nahát, Te nem az az emberke vagy, aki nyújtással kapcsolatban adott nekem tanácsokat még tavaly ősz-tél környékén? :')
Nem is tudom, hogy akarnék hízni... Egyszerűen nincs rajtam hús. Szép a hasam, jó a fenekem, de lefogyott a combom és a karom is nagyon. Szeretnék megerősödni, hogy később bírjak valami jó kis harcművészetet, viszont nincs mit átalakítanom izommá. Mondjuk gyengének valamiért akkor se mondanám magam... úgy értem, más lányokhoz képest. Csak éppen nem szép, amikor valamit emelek, és összeugrik az izmom a felkaromon... Szóval oda kellene valami husi.

És spárgázol már rendesen?
Én spárgázni ugyan nem, viszont a hagyományos nyújtástól eltérő edzést csinálok ami a csípő mozgékonyságát, lazaságát növeli. Így rúgni egészen kényelmesen tudok.
Elutazom a hétvégére, vagy folytatjuk itt vasárnap, vagy sport témakörben kiírsz kérdést 'comb formásítás, edzés, táplálkozás?' címen és megvárod Montez vagy Dirtboy válaszát.
Igazából sima tömegnövelés kell neked, a legegyszerűbb ez lesz: sok tápanyag, otthon vagy teremben kemény erősítő edzés. Lényegében a testépítés alapelveit kellene használnod. Ebben én is tudok segíteni, de mások is úgyhogy.. ez jó buli egyébként, jópofa edzésmód akár el tudsz járni terembe hozzá, akár otthon edzenél.
Terembe semmiképp nem megyek, szerintem felesleges pénzszórás... A kettlebell-re gondoltam, valami kis 5-8 kilósra, majd csak lesz valahogy.
Nem tudok még spárgázni. =( Bevallom, januárban leálltam a nyújtással, mert utálom csinálni, fáj, nem bírom, nem látom eredményét, nincs sikerélményem... Én is gond nélkül szeretnék magasra rúgni, azért gondoltam, hogy meg kéne tanulni spárgázni. =o De ha valaki nem feszíti szét a lábaimat, és nem tart meg engem, úgy elég nehéz... Kéne nekem valami mester, aki nem hagy békén, és kiköti a lábaimat. :D

Nyaral az egész világ.
Nézd, szakmabeliként ezt a lábnyújtás - spárga dolgot úgy ítélem meg, hogy mivel nem ezen múlik kizárólag a fejrúgás (hanem inkább a csípő lazaságán, bár ezzel lehet vitatkozni) de egyébként sem rúg senki fejre ha a rugdalózást komolyan gondolja, mert egyszerűen nem, fölösleges.. így az egész spárga project egy inkább tetszetős, de fölöslegesen kellemetlen és időigényes feladat lenne.. értelmesebb dolgok helyett. Én inkább állok lovaglóállást vagy guggolok vagy taichzom mint hogy spárgát erőltessek. Egyszerűen már nem látom értelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!