Mennyi idő alatt szokik hozzá a szervezetem az 1200 kcal-hoz?
Drasztikusan csökkentettem a kalóriamennyiségemet, mert lesz majd a későbbiekben egy műtétem. Nálam nem célravezető a fokozatos kcal-csökkentés..
Eddig 2500-3000 kcal-t ettem, tiszta szemetet, pl pizzát, hamburgert, hasonlókat.
Most 1100-1200 kcal-t eszem és egészséges ételeket.
Viszont 1 órája ettem, és már éhes vagyok... Eddig folyton zabáltam..
Mennyi idő alatt szokok hozzá ehhez a kevés kajához? Elég szénhidrátot eszem, az agyam mégis mintha ki lenne kapcsolva..
Szerintem azért vagy megint éhes mert túl sok szénhidrátot ettél, hiába az 'egészségesebb fajtából'.
Az is egyénfüggő, hogy nálad mennyi időbe telik, nekem kb. 1 hét volt. :)
1200 kevés. Jobb lenne 1500 + mozgás. Az 1500-on belül emelhetnéd a zsír arányát, lassítja az emésztést, kveésbé éhezel meg.
Egyszerűbb a paleo vagy Atkins, nem kell se éhezni, se kalóriát számlágatni.
Persze, majd atkinsezni fogok.. 20 éve lejárt lemez, ráadásul baromi kövéren halt meg.
Ilyen idióták ne válaszoljanak.
Kedves Kérdező, lehet, hogy én idióta vagyok - neked viszont nem működik az 1200 kalóriás diéta, ha éhezel. Ehhez nem is fogsz hozzászokni és a harmadik napon rendelsz egy családi pizzát dupla sajttal. Az Atkins -szal gyorsan lehet fogyni az első időben, de ha félsz a ketózistól, vagy nem vagy annyira fegyelmezett, hogy betartsd, akkor ne csináld. Akármit csinálsz, a gyors szénhidrátokat (keményítő + cukor) ki kell teljesen iktatnod, mert nyilvánvaló nálad az inzulinrezisztencia. A keményítő helyett egyél zöldséget, ennyi a nagy titok.
(Csak az azért magyarázgatok, mert műtéted lesz, egyébként azt csinálsz, amit akarsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!