Hogyan tartsam a kalóriakeretemet a táborban?
Figyelt kérdés
Egyhetes táborba megyek, illetve külföldre egy családhoz majd nyár végén. De már előre félek, hogy hogyan fogok enni, mert már mániákusan számlálom a kalóriákat, szinte ideges vagyok, ha valamit nem mérhetek le, és nem tudom, pontosan hány grammot ettem. Segítsetek, valakinek valami ötlet, hogy hogyan és mit egyek? (Most kérlek ne azt mondjátok, hogy a kalóriaszámlálás rossz mánia, hanem ha valaki került hasonló helyzetbe, írja le a tapasztalatait.)2013. jún. 10. 19:22
1/3 anonim válasza:
A helyedben en fel adagokat ennek azokbol az etelekbol, amik gyanusak. A husos-zoldseges eteleknel mehet a zold jelzes, ha tesztas-rizses-tejszines, akkor pedig allj meg a tanyer felenel es igyal etkezes melle sok vizet. A nasikat, desszerteket feledd el, persze egy-egy gyumolcs nyugodtan beleferhet.
Miutan szamolgatni ilyen helyzetben tenyleg nehez, egy ilyesmi strategiaval sok kaloriat meg tudsz sporolni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen, most tényleg a gyomrom jelzéseire kell hagyatkoznom.:) Sütit, édességeket már rég nem eszek. (De helyette rengeteg gyümölcsöt és zöldséget, így az előbbit nem is kívánom.) remélem rengeteg zöldség és gyümölcs fogyasztására ott is lesz lehetőség.
2013. jún. 10. 19:32
3/3 anonim válasza:
Egy héttől semmi bajod nem lesz, ha amúgy rendben van az étrended.
Gondol bele, egy évben van 52 hét, ebből egy hét azt jelenti, hogy amúgy 98,1%-ban minden rendben van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!