Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ottalvós táborban hogy tudnám...

Ottalvós táborban hogy tudnám tartani a diétám?

Figyelt kérdés
tavasz vége óta egészségesen étkezem, szinte alig "bűnöztem" sokat fogytam is. De egy hét múlva 10 napos ottalvós táborba megyek a sulival, napi 3xi étkezés lesz, gondolom ilyen rántott húsok meg fehér kenyerek :S szerintetek mit csináljak??
2011. jún. 24. 02:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyél nyugodtan amit adnak, csak közben ne zabáld magad tele csokival meg chips-szel meg hasonlókkal. 10 nap alatt nem hízol meg, utána meg majd többet mozogsz és ugyanúgy folytatod az egészséges kajálást.
2011. jún. 24. 03:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Ahogy az első mondja. Ebből semmi baj nem lesz. Vigyél magaddal gyümiket, ha éhes vagy még azt egyél, ne csokikat meg chipseket! Nem lesz semmi baj abból, ha most egy hétig mást eszel, de ha nem tetszik vehetsz ott másmilyen kaját, egy egy alma vagy valami belefér szerintem "pénzileg" is.. Vagy ha nagyon zavar amit adnak, ne az egész adat rizst vagy sültkrumplit edd meg, csak a felét, háromnegyedét, vagy kérj kevesebbet, bár ilyen táborokban annyira aktívak szoktak lenni az emberek, hogy bőven elégeted amit beviszel, szóval tényleg ne aggódj:)
2011. jún. 24. 08:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Pontosan,most diétaügyileg is vakációzz kicsit. Kis adagokat egyél,és mozogj sokat,nyugi nem fog feljönni semmi plusz kiló! Ne parázz ezen,csak érezd jól magad,majd ha hazajössz ugyanúgy folytatod,mint előtte! Jó táborozást! :)

26/N

2011. jún. 24. 08:39
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! :)
2011. jún. 25. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!