Napi 1200kalória mellett hetek óta nem fogyok?
Szóval tanács is legyen, nem csak ba.szogatás.
Vacsorára nem virsli kellene, mert az névleg hús, gyakorlatilag nem tudhatod mi. Na most ehhez viszont drága, hogy névleg 'húst' egyél.
Nyers húsok között van olcsóbb, belsőségek között. Kész húsok sajna 1500-2000 forint körül vannak /kg, de szalonnát 1200-1400 forintért is kapsz. Tökéletes kaja.
ZÖLDSÉGEKKEL. Tehát a paradicsom, hagyma, vitamin saláta nagyszerű választás.
Mellette a hús nem kell hogy sovány legyen, mert a zsírok fognak igazán energiát szolgáltatni. Erre tudsz alapozni minden étkezést, a zöldségekre és a húsfélékre. Aztán van aki több zöldet szeret, kevesebb húst... ez így általában olcsóbb is. Van aki fordítva szereti, úgy esik jól. És mind jó, mert egyik sem cukron és tejen alapszik.
Nekem igaz kicsit tobb a kaloria bevetelem mint neked de hati 4 napot jarok konditerembe ahol 350 kaloria korul egetek el kaloriat. Latom a krossztrener kijelzojen a 250 kaloriat es utanna meg tronazom belso meg kulso combra es hasizomra. Februar ota jarok kondiba de oszinten es tiszta oszinten irom, hogy meg fel kilot sem fogytam. Ugyhogy most mar nem is a fogyas miatt hanem azert jarok mert jolesik a mozgas. Mar nagyon hianyzik ha ki kell hagynom egy napot. En ebedszunetemben jarok el mert a munkahelyem mellett van a konditerem (10 perc seta). Szoval nekem a fogyashoz nem igen segitett a mozgas sajnos de lehet valamit en csinalok rosszul. A kajak amiket en eszem:
Reggeli muzli tejjel
Tizorai egy alma
Ebed nallam mindig szendvics mert ugye az ebedidom felhasznallom a kondira igy ezt a szamitogep elott szoktam megenni. 2 szelet barna kenyer es valtozo, hogy mit teszek bele (majonezes tojas paradicsommal, sonka sajt paradicsom es salatalevel, tonhal paprikaval meg kukoricava, szalami sajt uborka...)
Uzsonara szinten gyumolcs (egy alma, tegnap pl. epret ettem, azelott szollot...)
18 orakor vacsorazom a csaldommal. En nem szoktam kulon fozni azt eszem amit ok. Annyi nallam az ujitas, hogyha ok rizst esznek mondjuk kinai szoszos csirkehez, halhoz, csilis babhoz... en reszelek le karfiolt megmikrozom egy kis vegetaval es ezzel helyetesitem a rizst. Tiszta olyan mintha rizst ennek. Ha tesztas kaja van mint pl bolognai, paradicsomos szoszos teszta, carbonara szosz... Akkor en a krumplihamozoval vagok vekony szeleteket egy cukkinibol ezt felcsikozom es picit megparolom. Az alakja olyan lesz igy mint egy spagettinek. Ezt eszem teszta helyett. Ha krumplis kaja van pl. rantott husi krumplival, grillezett hus krumplival... akkor en altalban parolok magamnak zoldseget vagy eszek melle salit ha van. Egyedul amire elcsabulok az a rakottkrumpli meg a lasagnya mert azt nagyon de nagyon szeretem. De ilyen kb. havonta vagy kethavonta van. Minden mast kibirok. Pl. ha hamburgert sutunk siman megeszem a husit zsemle nelkul, pizza helyett is eszem barmit ez sem zavar, mar a sultkolbaszt is megszoktam kenyer nelkul... csak a franya rakottkrumpli meg lasagnya. :)
171 magass vagyok es 62 kilo. Nekem 4 kilot kene fogyni ami meg szules utan rajtam maradt de sajnos nem akar lemenni.
Tehat ha en levonom azt a 350 kaloriat amit mozgassal elegetek akkor naponta olyan 1400 kalorianal nem viszek be tobbet megsem fogyok semmit. Edesszaju nem vagyok ugyhogy ilyen veszelj nem all fent. Egyedul amit meg nem kene innom az a napi 2 kave mert ugye az nem igazan jo es en tejjel iszom. En kb. 1 liter vizet iszom meg naponta.
Fogyókúra rovatba miért írtok le ilyen müzli tej meg szendvics ötleteket?
Jó hogy nem már csokitortaevésre biztatjátok egymást...
Drága, nincs kedved edzeni??Akkor biztos fogyni se nagyon.... lehet csak az étkezéssel is,persze...hisz ha mondjuk nem eszel semmit,akkor is fogysz...
de hasonlíts össze egy sportolót és egy csontvázat... na melyik is a szebb???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!