Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » A kacsazúza kalóriatartalmára...

Grófné Melinda kérdése:

A kacsazúza kalóriatartalmára lennék kiváncsi,100g mennyit tartalmaz?

Figyelt kérdés
Sehol nem találok infót róla, aki tud több adatot, annak is nagyon örülnék.

#kacsazúza
2013. ápr. 26. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:

A csirkezúzára inkább van adat 94 kcal. Szerintem a kacsáé ettől talán 10-20 %-ban eltérhet felfelé. Hirtelen nincs jobb infóm.

[link]

2013. ápr. 26. 16:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, köszönöm a választ, én is úgy gondolom, hogy valamivel több lehet benne.., a pulykamáj és csirkemáj közötti több mint dupla különbségen "kiakadva" szeretnék tisztába lenni zúza kérdésben is pontosabban :)
2013. ápr. 26. 18:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Figyelj! Ha az előbbi oldalból indulunk ki, és ott nézed az adatokat, akkor maximum a duplája jöhet ki, mint a csirkezúza esetében. Észrevettem, hogy lenézed a válaszomat, de ennél többet nem tudok írni, mert nagyon kevesen foglalkoznak a kacsazúzával.
2013. ápr. 26. 19:43
 4/5 A kérdező kommentje:

Sajnálom, ha így érzed, tényleg örültem a válaszodnak, köszönöm, hogy foglalkoztál a kérdésemmel, és megerősítettél, hogy kb. a duplájának gondoljam a kalóriákat.

Nem tudom, miért nincs róla több infó a neten, tök finom lett, este megfőztem, igaz majd 3 óra mire puha lett, talán túl macerás, azért nem foglalkoznak vele. :)

2013. ápr. 27. 09:32
 5/5 anonim ***** válasza:

kacsazúza

Adagok:

Kalória 163 Nátrium 523 mg

Total Fat 6 g Kálium 0 mg

Telített 1 g Összes szénhidrát 6 g

Többszörösen telítetlen 0 g Diétás Fiber 0 g

Egyszeresen telítetlen 0 g Cukor 1 g

Trans 0 g Fehérje 22 g

Koleszterin 0 mg

My fitness pal :)

2013. ápr. 27. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!