Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » A zumba jó fogyókúra mellé...

A zumba jó fogyókúra mellé mozgásnak?

Figyelt kérdés

Napi 1200kcal eszek 2 napja kezdtem. Mellette 40 percet zumbáztam mind a két nap. Ez jó mozgásként vagy kevés?

16/L 168/90

2013. febr. 14. 17:39
 1/5 Edwety válasza:
Kezdetnek mindenképpen jó, szerintem majd fokozatosan kell növelni a mennyiséget, amikor már könnyebnek érzed(igazából te leszel erősebb), akkor turbózd fel a táncot. Nem vagyok olyan nagyon tapasztalt, hogy tanácsokat osztogassak, de én megakadtam az 1200 Kcal, sosem voltam ilyennek a híve. én egyszerűen csak kiiktattam a cukrot, fehér lisztet, csokoládét, sósakat... helyette fehér húsok, zöldség, saláta, kevés köret. Hirtelen ez jutott eszembe, de Hajrá! ;-)
2013. febr. 14. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:
2013. febr. 14. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Közel sem ideális mozgás, és ez a közel sem ideális a táplálkozásodra is igaz lehet.

1200 kcal az koplalás, ha ennyit eszel akkor okkal lehet gondolni hogy a minősége is pocsék.

A mozgás választás is, a Zumba nem mozgatja át az egész tested, nem ad kellő izom stimulációt, DE igen hamar okozhat térdproblémákat. Cserébe: szórakoztató.

De nem minden móka jó hosszú távon, illetve neked elvileg célod van, fogyás vagy mi. 90 kilóval, 16 évesen komolyan is vehetnéd a kérdést, itt többen is tudunk segíteni. De sem a zumba, sem egy 1200 kilokalóriás energiakontroll nem üti meg a komoly hozzáállás mércéjét.

Ha ezt el tudod fogadni, akkor szívesen segít több válaszoló is, ha mindenképpen ezt akarod folytatni, akkor kívánok sok sikert és egészséget, többé nem folyok bele.

2013. febr. 14. 22:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Tökéletes!
2013. febr. 15. 11:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem jó 1200 kcal koplalás...ennek ÁLTALÁBAN az az eredménye,hogy egy hét múlva bezabálsz az önuralmadtól függ csak milyen hamar..de a szerevezetednek mindenképp elege lesz a koplalásból valamilyen módon megbosszulja magát..Esetleg jojo effektus..vagy akár egy életre elronthatod a tested.. A zumba jó mozgás kezdetnek..
2013. febr. 17. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!