Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez mennyi kalória kb?

Ez mennyi kalória kb?

Figyelt kérdés

Reggeli: cukormázas fánk

Ebéd: 1 nagyon kis szelet kenyér,1 fasírt és sajt

Vacsora: 2 kis szelet kenyér, pulykamell sonka és ketchup

5 kg-ot szeretnék fogyni,és tisztában vagyok azzal hogy a mai étrendem nem megfelelő de nem tudom hogy álljak neki..

165 cm/52 kg

18L

2013. febr. 2. 21:05
 1/8 anonim ***** válasza:

A reggelid nagyon nem jó, mert CSAK szénhidrát.

A többi étkezésnél is igencsak sok a gond az összetétellel.

A zöldségek teljesen hiányoznak, pedig annak kellene a napi kaja nagyrészét kitenni.

Reggelire egyél egy szendvicset: kenyér, sonka-szalámi-sajt-tojás, meg valami zöldségféle.

Ebédre fött ételt sok zöldséggel, salátával meg valamenyi feherjével.

Este föként fehérje+zöldségek.

Délelött-délután meg nyugodtan valami gyümölcsöt ehetsz.

Emellett legalább 2-3 liter vizet vagy édesitetlen teát igyál meg.

2013. febr. 2. 21:14
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ,bármilyen zöldséget lehet enni?vagy van ami kifejezetten ajánlott fogyáshoz?

sajnos elég keveset iszom,max 1 litert tudok meginni..

2013. febr. 2. 21:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Mondjuk úgy állhatnál neki, hogy elhagyod az édességeket (cukormázas fánk) és a kenyeret. Egyél sokkal több fehérjét és csökkentsd a szénhidrát beviteled.

Egyébként szerintem bármelyik zöldség jó, legalábbis én mindegyiket eszem.

A kérdésedre nem igazán lehet válaszolni, mert semmihez sem adtad meg a súlyát. De én olyan 1100-1200 kalória körül gondolom, kevés fehérjével, zsírral és jó sok szénhidráttal.

2013. febr. 2. 21:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy én is ilyen keveset ivó voltam, viszont kitaláltam rá egy módszert, ami nekem bevált. Egy fél literes flakonba öntök magamnak vizet és olyan fél óránként iszok belőle. Mindig velem van, így nem felejtek el inni. Ezzel a módszerrel minden nap legalább 2 liter vizet megiszok.
2013. febr. 2. 21:28
 5/8 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nem volt jó ötlet a cukormázas fánk de megkívántam,és utána még rosszul is lettem..alapvetően nem nagyon szeretem az édességet csak néha rám jön hogy egyek :)

sajnos nem tudom az ételek tömegét,nem mértem meg,a kenyér kb tenyérnyi nagyságú volt,a fasírt szintén,pulykamell sonkából 2 szeletet ettem meg és az se volt nagy.

2013. febr. 2. 21:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Mindegy hogy mennyi kalória, ilyen kajáktól bárki hízik (ha rendszeresen így eszik).

[link]

2013. febr. 3. 20:28
 7/8 A kérdező kommentje:
tudom hogy ez hízlal ,ma már próbáltam változtatni az étrendem
2013. febr. 3. 21:56
 8/8 A kérdező kommentje:
*étrendemen
2013. febr. 3. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!