Ez mennyi kalória kb?
Reggeli: cukormázas fánk
Ebéd: 1 nagyon kis szelet kenyér,1 fasírt és sajt
Vacsora: 2 kis szelet kenyér, pulykamell sonka és ketchup
5 kg-ot szeretnék fogyni,és tisztában vagyok azzal hogy a mai étrendem nem megfelelő de nem tudom hogy álljak neki..
165 cm/52 kg
18L
A reggelid nagyon nem jó, mert CSAK szénhidrát.
A többi étkezésnél is igencsak sok a gond az összetétellel.
A zöldségek teljesen hiányoznak, pedig annak kellene a napi kaja nagyrészét kitenni.
Reggelire egyél egy szendvicset: kenyér, sonka-szalámi-sajt-tojás, meg valami zöldségféle.
Ebédre fött ételt sok zöldséggel, salátával meg valamenyi feherjével.
Este föként fehérje+zöldségek.
Délelött-délután meg nyugodtan valami gyümölcsöt ehetsz.
Emellett legalább 2-3 liter vizet vagy édesitetlen teát igyál meg.
Köszönöm a választ,bármilyen zöldséget lehet enni?vagy van ami kifejezetten ajánlott fogyáshoz?
sajnos elég keveset iszom,max 1 litert tudok meginni..
Mondjuk úgy állhatnál neki, hogy elhagyod az édességeket (cukormázas fánk) és a kenyeret. Egyél sokkal több fehérjét és csökkentsd a szénhidrát beviteled.
Egyébként szerintem bármelyik zöldség jó, legalábbis én mindegyiket eszem.
A kérdésedre nem igazán lehet válaszolni, mert semmihez sem adtad meg a súlyát. De én olyan 1100-1200 kalória körül gondolom, kevés fehérjével, zsírral és jó sok szénhidráttal.
Tudom hogy nem volt jó ötlet a cukormázas fánk de megkívántam,és utána még rosszul is lettem..alapvetően nem nagyon szeretem az édességet csak néha rám jön hogy egyek :)
sajnos nem tudom az ételek tömegét,nem mértem meg,a kenyér kb tenyérnyi nagyságú volt,a fasírt szintén,pulykamell sonkából 2 szeletet ettem meg és az se volt nagy.
Mindegy hogy mennyi kalória, ilyen kajáktól bárki hízik (ha rendszeresen így eszik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!