Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyit fogytatok a kiválaszto...

Mennyit fogytatok a kiválasztott kalória számmal?

Figyelt kérdés

Pl. 1200-al mennyi kg ment le rólatok? :)

Valamint amikor 100-200-al csökkentettétek mondjuk pár hét múlva? A kevésbé kövér emberek válaszát kérem. :) Köszi!

2012. dec. 19. 20:10
 1/2 anonim ***** válasza:
én még csak most kezdtem,de az egyik ismerősöm 5kg-t fogyott lassan és azóta is ezt tartja(165cm 53kg)nemtudom mennyit evett egy nap,csak hogy számolta a kalóriákat
2012. dec. 19. 21:05
 2/2 king713 válasza:

A kalória ilyenkor egy érdektelen szám: ha naponta megeszel egy mirelit pizzát meg egy kakaós csigát és semmi mást az hiába 1200 kalória, csak izomból fogsz fogyni. A has szépen kerekedik, miközben 200 méter sétától már zilálsz és egész nap levert vagy.

Rólam 22 kiló ment le eddig, szintén kb 1200 kalóriával, ezeket ettem: sovány hús ill. felvágott, natúr tejsavó fehérje sovány tejjel, rengeteg zab, tojás, zöldség, extrudált kenyér (nem mindegyik jó!),...

A legjobb, hogy nem is éhezel mert ezek egy része elég jól kitölti a gyomrot, másrészt főleg zsírból fogysz, mert kevés olyan anyagot viszel be ami jól raktározható.

2012. dec. 20. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!